GROHE na Svjetskom festivalu arhitekture 2016.

In DOP
grohe

Vodeći svjetski proizvođač prvoklasnih sanitarnih instalacija i generalni sponzor festivala predstavio glavnu nagradu kao i najnovije kolekcije.

To je najveći skup međunarodne arhitektonske zajednice i najveće arhitektonsko natjecanje na svijetu: Dobitak nagrade na Svjetskom festivalu arhitekture (WAF) smatra se izvrsnim poticajem karijere na međunarodnom polju arhitekture.

GROHE kao generalni sponzor ovogodišnjeg Svjetskog festivala arhitekture s ponosom podržava ovaj važan događaj devetu godinu zaredom te će uručiti glavnu nagradu za „Građevinu godine”. U tvrtki su osobito sretni što GROHE sponzorira dva nominirana projekta: U kategoriji Dovršenih stambenih zgrada stambena zgrada “Living Levels” koju je projektirao nps tchoban voss na rijeci Spree. I Grand Tower Frankfurt koju je projektirao Magnus Kaminiarz & Cie, u kategoriji Rezidencijalni projekti budućnosti.

GROHE je najbolji svjetski proizvođač prvoklasne sanitarne opreme s prirodno jakim vezama sa svjetskom arhitektonskom i dizajnerskom zajednicom. Proizvodi ujedinjuju nagrađivani dizajn i najsofisticiranije tehnologije s najkvalitetnijim materijalima. Mnogi vodeći developeri i GROHE partneri pridružit će se na ovom godišnjem spektaklu arhitekture i uživati u druženju s istaknutim stručnjacima iz branše.

grohe sponzorNa popularnoj lokaciji u berlinskoj Areni GROHE će također predstaviti svoje najnovije kolekcije i inovacije, koje predstavljaju novu razinu u dizajnu kupaonica. Bit će predstavljene uzbudljive nove varijacije GROHE ESSENCE, pa je to prilika da se iz prve ruke dobije dojam o Sensiji, luksuznoj seriji tuševa kao i o asortimanu rješenja za filtriranje vode naziva GROHE Blue® Home i GROHE Red koja vodu iz slavine pretvaraju u svježu ili kipuću vodu. Dopredsjednik odjela za dizajn tvrtke GROHE Michael Seum predstavit će proizvode.

Posjetitelji također mogu pokupiti novi GROHE časopis prepun zanimljivih članaka o arhitekturi, dizajnu interijera, luksuznim putovanjima i vodi. Upoznajte se s jednim od najuzbudljivijih stambenih projekata u Njemačkoj. Saznajte kako GROHE pomaže da pustinja na Srednjem istoku procvjeta radeći na projektima zaštite vode. I saznajte kako ronilac na dah igra ulogu dadilje kitovima i uči svijet o vodi.

Kao i prethodnih godina, GROHE je sponzor Nagrade za najbolju zgradu godine. Nagradu će pobjedničkoj praksi uručiti glavni izvršni direktor tvrtke GROHE Michael Rauterkus. GROHE također sponzorira nagrade za kategorije Hotel i slobodno vrijeme, Stambene i Rezidencijalne zgrade.

O tvrtki GROHE
GROHE je vodeći svjetski dobavljač sanitarnih instalacija i globalna robna marka, usmjeren na plasiranje inovativnih proizvoda za isporuku vode. GROHE desetljećima predano radi na vrijednostima robne marke u pogledu tehnologije, kvalitete, dizajna i održivosti. A sve to odražava ustrajnost tvrtke GROHE u stvaranju izvanrednih iskustava i pružanju „Pure Freude an Wasser”.

Zahvaljujući aktivnostima projektiranja, inoviranja i osmišljavanja dizajna koje se u potpunosti odvijaju u Njemačkoj, GROHE proizvodi nose oznaku kvalitete „Made in Germany”, čime se u konačnici jača povjerenje kupaca u tu robnu marku. Sva postrojenja u GROHE proizvodnoj mreži koriste se visokopreciznim proizvodnim inženjeringom prilikom osiguranja sukladnosti s dosljedno visokim GROHE standardima.

Na taj način GROHE osigurava da njegovi proizvodi budu dostojni beskompromisnih zahtjeva u pogledu izrade i funkcionalnosti. Samo u zadnjih deset godina uspjeh tvrtke GROHE dobio je potvrdu u više od 240 nagrada za dizajn i inovaciju te je tvrtka postala jednom od tri „Najodrživije kompanije u Njemačkoj za 2015.” Brojni eksponirani projekti diljem svijeta opremljeni su GROHE proizvodima, što govori u prilog tomu da arhitekti, dizajneri i razvojni inženjeri preferiraju tu robnu marku.

Godine 2014. GROHE je postao dio međunarodnog portfelja robnih marki grupacije LIXIL. GROHE ima koristi od aktivnog prijenosa znanja u grupaciji i prilici da otvori nove proizvodne segmente te da brže i učinkovitije dođe do inovacija. LIXIL je svjetski predvodnik tržišta na području sanitarne opreme kao i vodeći japanski dobavljač građevinskih materijala, proizvoda i usluga za stambene potrebe.

You may also read!

Suradnja Hrvatske i Kine

Suradnja Hrvatske i Kine doživljava renesansu

„Odnosi Hrvatske i Kine u zadnjih nekoliko godina doživljavaju pravu renesansu. Prošlogodišnja trgovinska razmjena premašila je milijardu dolara, a

Read More...
Valamar će svake godine zasaditi 1,000 novih stabala

Valamar će svake godine zasaditi 1,000 novih stabala

Valamar Riviera pokreće inicijativu „1,000 stabala Valamara“, najveću zelenu inicijativu ovakvog tipa u hrvatskom turizmu. U sklopu inicijative Valamar

Read More...
Verso Altima grupa potpisala partnerski ugovor sa austrijskom tvrtkom Radar Cyber Security

Verso Altima grupa potpisala partnerski ugovor sa austrijskom tvrtkom Radar Cyber Security

Tvrtke Verso Altima grupa i Radar Cyber Security potpisale su u Zagrebu partnerski ugovor za područje informacijske i kibernetičke

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.