HGK: Svi koju mogu, moraju raditi

In HoReCa
Na mirovinskom zavodu prvi put više od 1,6 milijuna zaposlenih

Na današnjem sastanku u Državnom inspektoratu Hrvatska gospodarska komora zatražila je da se udovolji zahtjevima ugostitelja kojima se moraju dati jasni i nedvosmisleni uvjeti rada.

„Naš cilj je da svi ugostitelji koji mogu raditi uz pridržavanje zdravstvenih mjera nastave poslovati i tako očuvaju radna mjesta. Ključno je da im se uvjeti rada jasno i nedvosmisleno komuniciraju od strane institucija, a to je danas i dogovoreno“, rekao je potpredsjednik HGK za poljoprivredu i turizam Dragan Kovačević.

Glavni državni inspektor Andrija Mikulić je najavio da će od sutra ugostiteljski objekti koji su zatvoreni moći početi s ugostiteljskom djelatnosti u smislu pripreme i dostave hrane uz pridržavanje epidemioloških mjera.

Restorani koji su zatvoreni nalogom Državnog inspektorata moći će od utorka nastaviti s radom ako ispune svih 11 mjera koje traži Hrvatski zavod za javno zdravstvo (HZJZ) u svojim uputama za ugostiteljske objekte.

You may also read!

Nestle_zdravija

“Vrtim Zdravi Film” uspješno se zavrtio kao dio nastave na daljinu

"Vrtim Zdravi Film" uspješno se prilagodio novom načinu nastave te po prvi put zaživio i na daljinu, ali i

Read More...
Valamar

Valamar otvara turističku sezonu uz nove usluge i inovacije

Valamar Riviera, najveće turističko poduzeće u Hrvatskoj, započelo je s otvaranjem turističkih objekata 22. svibnja otvorenjem Lanterna Premium Camping

Read More...
Lidl Ilica 201

Otvorena prva Lidlova trgovine u zagrebačkoj Ilici

Moderna gradska trgovina u širem centru Zagreba, Lidlova je 102. trgovina u Hrvatskoj. Lidl, jedan od vodećih trgovačkih lanaca u

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.