HOK poziva obrtnike Sisačko-moslavačke županije na prijavu oštećenja od potresa

In Financije i gospodarstvo
1-hok-zgrada

Hrvatska obrtnička komora (HOK) pozvala je u srijedu obrtnike Sisačko-moslavačke županije na prijavu oštećenja nastalih od potresa, a rok za podnošenje prijava je 5. veljače.

Iz HOK-a ističu kako su mnoge obrtničke radionice stradale u nedavnom potresu pa obrtnici trebaju pomoć kako bi ponovno mogli početi raditi.

Komora je, kako navode u priopćenju, pokrenula humanitarnu akciju “Obrtnici za stradale od potresa” čija donirana sredstva imaju za svrhu ubrzati revitalizaciju gospodarskog segmenta u područjima pogođenima potresom.

“Upravo su obrtnici temelj gospodarstva na tim područjima, bez njihovih proizvoda i usluga nema života, a o njima ovise i njihovi zaposlenici. Stoga je nužno omogućiti im sanaciju oštećenja poslovnih prostora koju je uzrokovao potres, kako bi se njihovo poslovanje aktiviralo”, poručili su iz HOK-a.

Članovi HOK-a mogu prijaviti oštećenja poslovnih prostora u vlasništvu obrtnika, sitnog inventara te dugotrajne imovine.

Prijava se podnosi Obrtničkoj komori Sisačko-moslavačke županije, a rok je do 5. veljače. Prijave se podnose putem elektroničke pošte na prijava-potres@hok.hr ili na telefon 098 376 431. (H)

You may also read!

Podravka

Rezultati poslovanja Grupe Podravka za 2020. godinu

Unatoč krizi uzrokovanoj koronavirusom Grupa Podravka sačuvala stabilnost i ostvarila rast Ostvarena je neto dobit u iznosu od 248,9

Read More...
wall

Svjetske burze oštro pale, ulagači se plaše inflacije

Na svjetskim su burzama prošloga tjedna cijene dionica oštro pale, što je posljedica pritiska na tehnološki sektor i strahovanja

Read More...
radnik

Povećan broj poginulih radnika na radnom mjestu

U Hrvatskoj je u posljednje tri godine povećan broj poginulih radnika na radnom mjestu, posebice u građevinarstvu, gdje se

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.