Hrvatski Telekom i Zagrebačka banka predstavili Telekom Bankarstvo – najsuvremeniju bankarsku uslugu na dlanu

In Strateški savezi
zaba

Hrvatski Telekom, vodeći hrvatski telekomunikacijski operator i Zagrebačka banka, vodeća banka u Hrvatskoj, danas su tržištu predstavili Telekom Bankarstvo – cjelovitu uslugu mobilnog bankarstva (mobilna aplikacija, tekući račun, devizni račun, žiro račun, besplatne transakcije, Internet bankarstvo te ostale usluge banke poput gotovinskih i stambenih kredita te štednje) Zagrebačke banke u suradnji s Hrvatskim Telekomom, što je ujedno i prva takva suradnja na hrvatskom tržištu.

Postupak ugovaranja Telekom Bankarstva vrlo je brz i jednostavan te ga je u potpunosti moguće obaviti digitalno, bez odlaska u poslovnicu banke u nekoliko minuta. Usluga je na raspolaganju korisnicima smartphonea, dok će korisnicima Hrvatskog Telekoma biti dostupne posebne pogodnosti.

Korisnici Telekom Bankarstva po prvi put će moći koristiti IziPay uslugu koja im omogućava potpuno sigurno slanje novca klikom na kontakt iz imenika. IziPay omogućuje da pošaljete novac drugoj osobi, neovisno u kojoj banci u Hrvatskoj ima račun, bez da znate njezin IBAN i/ili banku. Također, svako slanje novca kroz IziPay je bez naknade. Dodatno, primatelj plaćanja nema obavezu preuzimanja aplikacije, već se za primanje novca može registrirati i putem web stranice te je registracija također bez naknade. Korisnicima HT-a, prilikom korištenja aplikacije ne troši se internet iz tarife ili opcije, a prilikom kupovine Simpa bonova moguće je ostvariti i do 30 posto više kuna na bonus račun.

Osim inovativnih značajki, velika prednost usluge jest i njezina naknada. Naime, Telekom Bankarstvo na raspolaganju je već od 10 kuna mjesečno što je čini cjenovno najpristupačnijom digitalnom bankarskom uslugom na tržištu. Radi se o cjelovitoj bankarskoj usluzi (mobilna aplikacija, tekući račun, devizni račun, žiro račun, besplatne transakcije, Internet bankarstvo te ostale usluge banke poput gotovinskih i stambenih kredita te štednje) te su korisniku, uz osnovne bankarske usluge poput transakcijskih računa, na raspolaganju i dodatne pogodnosti, primjerice deset besplatnih transakcija mjesečno, od čega do tri podizanja gotovog novca s kunskih računa na bankomatima drugih banaka unutar Hrvatske i EU-a bez naknade.

Također, podizanje gotovog novca debitnim karticama na Zabinim bankomatima (HRK) te u inozemstvu na bankomatima Grupe UniCredit karticama kunskih računa je bez naknade.

„Zagrebačka banka kontinuirano ulaže u digitalizaciju kako bi poboljšala korisničko iskustvo i klijentima ponudila najnaprednije usluge mobilnog bankarstva. Kroz suradnju s Hrvatskim Telekomom još jednom smo pokazali da smo predvodnici bankarskih trendova na tržištu koje danas zahtijeva brza, jednostavna i sigurna rješenja“, poručio je Luka Tomašković, direktor Kanala isporuke i direktor Strategije Maloprodaje i razvoja poslovanja u Zagrebačkoj banci.

„Ulaskom u područje digitalnog bankarstva, putem ove suradnje sa Zagrebačkom bankom Hrvatski Telekom svim korisnicima Telekom Bankarstva omogućava da i kroz ovu inovativnu uslugu žive u svijetu boljih mogućnosti. Ponosan sam što predstavljamo uslugu koja nudi cjeloviti bankarski paket, napredne usluge putem mobilne aplikacije, a uz to usluga pruža najbolju vrijednost za novac na tržištu“, izjavio je Goran Lončarić, direktor projekta Telekom Bankarstva u Hrvatskom Telekomu.

Telekom Bankarstvo dostupno je putem smartfona uz podršku najraširenije mreže poslovnica i bankomata u Hrvatskoj, web chat i pozivni centar Zagrebačke banke.

You may also read!

bond

HAMAG-BICRO kroz BOND uspostavio pet pilot-usluga za poduzetnike

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) predstavila je na završnoj konferenciji rezultate pilot-projekta BOND - Razvoj

Read More...
Kvaliteta u proizvodnji imperativ opstanka

Kvaliteta u proizvodnji imperativ opstanka

Otvorena akcija Kupujmo hrvatsko u Zagrebu „Hrvatska gospodarska komora već 22 godine promovira hrvatsku kvalitetu. Bili smo influenceri davno prije

Read More...
ruralni

Za ruralni razvoj dostupno više od 500 milijuna kuna

Ministrica poljoprivrede, Marija Vučković prisustvovala je danas, 17. rujna 2019. godine svečanom potpisivanju sporazuma o financiranju između Hrvatske banke

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.