HTZ promovira posezonu na 11 stranih tržišta

In Iz zemlje
more

Hrvatska turistička zajednica (HTZ) na društvenim mrežama, portalima i drugim online kanalima provodi kampanje za posezonu i jesen na 11 stranih tržišta, promovirajući napose nautičku i kulturnu ponudu, enogastronomiju te aktivni odmor, izvijestio je u ponedjeljak Glavni ured HTZ-a.

“Iako smo u samom srcu turističke godine, koja ostvaruje planirano dobre rezultate, fokusirani smo i na posezonu od koje puno očekujemo, posebice u segmentu nautičkog turizma. Vjerujemo u ‘jačanje’ rujna, tijekom kojeg su vremenski uvjeti u Hrvatskoj još uvijek vrlo povoljni, a turisti mogu doživjeti Hrvatsku u ipak nešto mirnijem okruženju nego tijekom glavne ljetne sezone. Slično je i u listopadu, kada će turistima još uvijek biti dostupan znatan broj sezonskih aviolinija koje su aktivne do kraja tog mjeseca”, rekao je direktor Glavnog ureda HTZ-a Kristjan Staničić.

Skrećući pažnju na promotivne kampanje za posezonu, koje su u tijeku na brojnim stranim tržištima poput Njemačke, Austrije, Velike Britanije, Francuske, Italije, Norveške, Češke, Španjolske i drugih, ističe da se odvijaju na portalima, displejima, društvenim mrežama Facebook, Instagram i Twitter te YouTube kanalima i trajat će do kraja rujna.

Od detalja iz kampanja HTZ izdvaja vizuale za promociju kulturnog turizma koji su tematski posvećeni Nikoli Tesli i njegovom Memorijalnom centru u Smiljanima uz naslov “This Place is Electrifying!”, dok se za aktivni i posebice biciklistički turizam promovira primjerice Pag uz poruku “You’ve Tried Moon-Walking But Have You Tried Moon-Cycling?”, s obzirom da se na tom otoku nalazi predio bez vegetacije te se često uspoređuje s Mjesečevom površinom.

Vrhunska se pak enogastronomija promovira uz ostalo uz poruku “This meet is so delicious because it’s made by the wind”, a nastavlja se dijelom i promocija Hrvatske uz proslavljene nogometaše i njihovo povezivanje s gradovima u kojima su rođeni. Tako se primjerice vizualno i komunikacijski povezuju Slavonski Brod i Mario Mandžukić, Donji Miholjac i Domagoj Vida, Zadar i Luka Modrić, Omiš i Ivan Perišić, Imotski i Ante Rebić, Karlovac i Dejan Lovren, itd., a sve uz slogan “Croatia, Full of excellent players”.

Posezonsku kampanju prati i jesenska verzija kampanje “Croatia Feeds” kroz naslov “Take a Tour of Champions in the Tiny Country Which Dared to Dream”, odnosno “Krenite na turneju prvaka u malenoj zemlji koja se usudila sanjati”. (H)

You may also read!

U HGK dodijeljene nagrade Top of the Funds

U HGK dodijeljene nagrade Top of the Funds

Imovina investicijskih fondova narasla za 57 posto Hrvoje Krstulović i Josip Zaher „Investicijski fondovi i društva važna

Read More...
Kako povećati sigurnost hrane tijekom uskrsnih blagdana

Kako povećati sigurnost hrane tijekom uskrsnih blagdana?

Savjeti za sigurnu blagdansku kupovinu Kupovina hrane je prvi korak u osiguranju sigurnih namirnica za vašu obitelj. Pravilan način kupovine

Read More...
lova

Učinkovitija provedba reformi

Nacionalni program reformi 2019. predstavlja kontinuitet prethodnih takvih programa fokusirajući se na tri identična cilja sadržana i u prošlogodišnjem

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.