Hyundai vodi na finale Svjetskog prvenstva u Rusiji

HYUNDAI_GO

Hyundai, najveći proizvođač automobila u Južnoj Koreji i ponosni službeni partner Svjetskog prvenstva u Rusiji™, sa zadovoljstvom najavljuje nagradni natječaj HYUNDAI NOGOMETNO NASLJEĐE.

„Izuzetno smo uzbuđeni pozvati nogometne obožavatelje iz cijeloga svijeta da sudjeluju u ovom posebnom natjecanju i imaju priliku biti naši gosti na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji 2018.™“, rekao je Minsoo Kim, potpredsjednik odjela marketinga Hyundai Motor Company. „Kao službeni automobilski partner FIFA Svjetskog prvenstva™, posvećeni smo podršci i unapređenju razvoja svjetskog nogometa pružajući obožavateljima jedinstven i ugodan doživljaj kao što je ovaj, na isti način na koji se obvezujemo brinuti za naše klijente“.

Legendarne nogometne zvijezde Thierry Henry, Lukas Podolski i Cafu pojavljuju se u nizu viralnih videa kojima pozivaju obožavatelje da se pridruže natječaju HYUNDAI NOGOMETNO NASLJEĐE. Ovi videozapisi prikazuju prošlost navijanja, dok su igrači još uvijek bili aktivni u svojim nacionalnim momčadima.

Nogometni obožavatelji imaju jedinstvenu priliku prisustvovati najdragocjenijoj nogometnoj utakmici na svijetu, finalu Svjetskog prvenstva u Rusij™. Moguće je prijaviti se putem objavljivanja svojih priča o nasljeđu Svjetskog prvenstva s hashtagovima (#myfootballheritage) na društvenim mrežama ili na stranici worldcup.hyundai.com/hr/ do 13. svibnja. 2018. godine

Nadalje, u suradnji s FIFA Svjetskim nogometnim muzejom, u Hyundai Motor studiju u Moskvi, bit će instaliran program koji će prikazivati najbolja svjetska nogometna nasljeđa za vrijeme trajanja Svjetskog prvenstva. Hyundai je još 1999. godine započeo suradnju s FIFA-om i nastavit će biti jedan od ++glavnih sponzora FIFA-e kao službeni automobilski partner do 2022. godine.

Više o HYUNDAI NOGOMETNOM NASLJEĐU saznajte na: https://worldcup.hyundai.com/hr/ .

Pročitajte još vijesti!

Poslovni aspekti trgovine

Izašla nova knjiga – “Poslovni aspekti trgovine”

Iz tiska je izašla knjiga “Poslovni aspekti trgovine” u izdanju Ekonomskog fakulteta u Zagrebu. Knjigu su uredili članovi Katedre

Read More...
Adrovic

Novih kredita na hrvatskom tržištu ove godine više od 60 mlrd kuna

Za razliku od 2017. godine, kada je zbog izbijanja krize u Agrokoru tržište kredita “malo zaškripalo”, u 2018. kreditni

Read More...
crikva

PBZ CO i Erste službeno preuzeli crikvenički Jadran

Mirovinski fondovi PBZ CO i Erste preuzeli su i službeno u utorak 70,74 posto udjela u crikveničkom Jadranu, a

Read More...

Komentiraj:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Skoči do alatne trake