IKEA ulaže 400 milijuna eura u trgovine u Francuskoj

In Tvrtke i tržišta
ikea

IKEA će u sljedeće tri godine uložiti 400 milijuna eura u izgradnju novih trgovinskih centara u središtu francuskih gradova, najavio je u ponedjeljak izvršni direktor francuskog ogranka Walter Kadnar.

Najveći svjetski lanac trgovina namještajem poznat je po ogromnim samoposlužnim centrima na gradskim rubovima ali je u međuvremenu odlučio izmijeniti poslovni model kako bi udovoljio potrošačima koji žele on-line narudžbu i dostavu na kućna vrata.

Izvršni direktor IKEA France najavio je ulaganje u Francuskoj prilikom otvaranja prve Ikeine trgovinu u središtu Pariza, u četvrti Madeleine, popularnoj među turistima i smještenoj u blizini brojnih povijesnih znamenitosti.

Otvaranje trgovine vremenski se poklopilo s protuvladinim prosvjedima koje od studenog prošle godine organiziraju ‘žuti prsluci’ kako bi skrenuli pozornost na nizak životni standard brojnih Francuza i oštro osudili poslovnim krugovima naklonjenu politiku predsjednika Emmanuela Macrona.

U proškoj fiskalnoj godini IKEA je izvan matične Švedske generirala čak 39 milijardi eura prihoda a Francuska je njezino treće tržište, odmah iza Njemačke i Sjedinjenih Država, s ostvarenih 2,83 milijarde eura prihoda, tri posto više nego u prethodnoj fiskalnoj godini. (H)

You may also read!

1-Ministar Tomo Medved i predsjednik Uprave HPB-a Tomislav Vuić

Ministarstvo hrvatskih branitelja i Hrvatska poštanska banka potpisali sporazum o poticanju poduzetništva branitelja

SURADNJA MINISTARSTVA HRVATSKIH BRANITELJA I HPB-a: PROGRAM RAZVOJA PODUZETNIŠTVA ZA BRANITELJE Ministarstvo hrvatskih branitelja i Hrvatska poštanska banka potpisali su

Read More...
Europa Donna Hrvatska

Na dm ženskoj utrci prikupljeno više od 220 tisuća kuna za udrugu Europa Donna Hrvatska

U srijedu, 17. srpnja dm je Hrvatskom forumu protiv raka dojke Europa Donna uručio donaciju u vrijednosti od 223.568,16

Read More...
Coca-Cola HBC Hrvatska ponovno u TOP 5 Poslodavaca Partnera

Coca-Cola HBC Hrvatska ponovno u TOP 5 Poslodavaca Partnera

Tvrtki Coca-Cola HBC Hrvatska i ove je godine dodijeljen certifikat Poslodavac Partner, prestižno priznanje za izvrsnost u upravljanju ljudskim

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.