IKEA ulaže 400 milijuna eura u trgovine u Francuskoj

In Tvrtke i tržišta
ikea

IKEA će u sljedeće tri godine uložiti 400 milijuna eura u izgradnju novih trgovinskih centara u središtu francuskih gradova, najavio je u ponedjeljak izvršni direktor francuskog ogranka Walter Kadnar.

Najveći svjetski lanac trgovina namještajem poznat je po ogromnim samoposlužnim centrima na gradskim rubovima ali je u međuvremenu odlučio izmijeniti poslovni model kako bi udovoljio potrošačima koji žele on-line narudžbu i dostavu na kućna vrata.

Izvršni direktor IKEA France najavio je ulaganje u Francuskoj prilikom otvaranja prve Ikeine trgovinu u središtu Pariza, u četvrti Madeleine, popularnoj među turistima i smještenoj u blizini brojnih povijesnih znamenitosti.

Otvaranje trgovine vremenski se poklopilo s protuvladinim prosvjedima koje od studenog prošle godine organiziraju ‘žuti prsluci’ kako bi skrenuli pozornost na nizak životni standard brojnih Francuza i oštro osudili poslovnim krugovima naklonjenu politiku predsjednika Emmanuela Macrona.

U proškoj fiskalnoj godini IKEA je izvan matične Švedske generirala čak 39 milijardi eura prihoda a Francuska je njezino treće tržište, odmah iza Njemačke i Sjedinjenih Država, s ostvarenih 2,83 milijarde eura prihoda, tri posto više nego u prethodnoj fiskalnoj godini. (H)

You may also read!

1-Tele2_PBZCard_Fiskalka

Inovacija iz Tele2 za digitalizaciju malih i srednjih poduzetnika

Digitalizacija poslovnih procesa malih i srednjih poduzetnika (MSP) osnova je njihova uspješnijeg poslovanja, a time i ukupnog gospodarskog rasta,

Read More...
Blaženka Divjak

Google pokrenuo drugi krug financiranja namijenjen promicanju razvoja digitalnog društva u Hrvatskoj

Institut za razvoj i inovativnost mladih (IRIM) primio je drugu financijsku potporu tvrtke Google u iznosu od 400 tisuća

Read More...
galko

Vrhunske kožne torbe u nježnim nijansama idealan su modni dodatak za proljeće

U korak s trendovima: Hrvatski modni brand Galko predstavio kolekciju proljeće/ljeto 2020 Uzbuđenje zbog povratka toplijeg vremena i sunčanih dana

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.