Imenovan novi član Uprave prvog hrvatskog trgovačkog lanca

In Karijere
Ivan Jukić

Ivan Jukić imenovan je novim članom Uprave tvrtke PEVEX d.d., nadležan za sektore marketinga, veleprodaje i ljudskih potencijala.

Nadzorni odbor PEVEXA jednoglasno je imenovao Ivana Jukića za člana Uprave od 1. siječnja 2021., na razdoblje od pet godina. Kao član Uprave PEVEXA bit će odgovoran za neke od najdinamičnijih sektora – marketing, veleprodaju i ljudske potencijale.

Jukić se posljednjih osam godina posebno istaknuo u vodno-komunalnom sektoru obnašajući dužnost člana Uprave Vodovoda-Osijek d.o.o. i predsjednika Uprave Hrvatske Grupacije Vodovoda i Kanalizacije (HGVIK).

Također, usporedno s tim, od 2018. obavljao je dužnost direktora Vodovod-Montaže d.o.o., građevinske tvrtke koja izvodi radove na području cijele RH.

„PEVEX je pokazao da kao tvrtka može zadržati visoki nivo poslovanja te ostvariti sve svoje planove i u jednoj od najizazovnijih godina iza nas. Stoga mi je iznimna čast što se pridružujem ovom uspješnom timu i vjerujem da ću stečenim znanjem, vještinama i sposobnostima doprinijeti ostvarenju daljnjih ciljeva i uspješnosti poslovanja.“, izjavio je Jukić nakon imenovanja.

PEVEX trenutno ima 26 prodajnih centara diljem Hrvatske, a u njemu trenutno radi oko 2.000 zaposlenika. Unatoč korona krizi 2021. godine u planu je ulaganje u novi poslovni model dostavnih centara diljem Hrvatske kako bi se ubrzala i dodatno poboljšala suradnja s dobavljačima, a kupcima dodatno pojačala dostupnost oko 50.000 proizvoda koliko ih PEVEX ima u ponudi.

Također tvrtka je znatno uložila u vrijeme pandemije u sigurnost rada i kupnje, a za uvođenje termalnih kamera dobila je nagradu Hrvatske udruge menadžera sigurnosti za „najbolji projekt poslovnog sektora u ostvarivanju sigurnosti zajednice“.

SIGURNA KUPNJA U PEVEXU:

You may also read!

covid

Nepravedna podjela cjepiva stajala bi svjetsko gospodarstvo tisuće mlrd dolara

Ako bogate zemlje osiguraju glavninu cjepiva protiv covida 19, a zemlje u razvoju ostanu uglavnom praznih ruku, kao što

Read More...
Erste

Erste banka građanima s područja pogođenih potresom omogućava odgodu otplate kredita do 12 mjeseci

Svojim klijentima, građanima s područja Sisačko-moslavačke županije, ali i okolnih županija pogođenih potresom, kojima je nekretnina u mjestu boravišta

Read More...
sajam

Udruga hrvatskih sajmova Stožeru: Sjetite se i nas, kada ćete nam dozvoliti rad?

Udruga hrvatskih sajmova u ponedjeljak je otvorenim pismom pozvala Stožer civilne zaštite RH da uvaži i postojanje sajmova i

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.