Isplata božićnice za sve Pevecove zaposlenike

In Zaposlenost / plaće
Pevec

Pevec, prvi hrvatski trgovački lanac, nakon jedne od najuspješnijih godina svojim će zaposlenicima osim već isplaćenih regresa i uskrsnice, isplatiti i božićnicu u znak zahvale za uspješnu godinu, ali i kao motivaciju za daljnji rad.

„Zadovoljstvo mi je izjaviti već sada kako je iza nas jedna sjajna godina naše kompanije za što su prije svega zaslužni naši zaposlenici. Oni su stup naše kompanije i naša misija jest da kontinuirano poboljšavamo njihove uvjete. Božičnicom ali i svim ostalim benefitima koje ostvaruju Pevecovi zaposlenici želimo svim našim kolegama pokazati koliko cijenimo njihov rad, svjesni da niti jedan od trenutnih uspjeha bez njih ne bi bio moguć“ izjavio je predsjednik Uprave Pevca Jurica Lovrinčević.

Čak 1921 radnik u Pevecu dobiti će božićnicu do 9. prosinca u iznosu od 1000 kuna kao i dar po djetetu u iznosu od 600 kuna. Samo ulaganje u božićnicu iznosi oko dva milijuna kuna, što s uskrsnicama i regresom čini ukupnu brojku od preko pet milijuna kuna koje je tvrtka isplatila svojim zaposlenicima.

Iz Peveca najavljuju kako uz niz benefita imaju još jednu vrstu stimulansa. Prodajni centri koji se prema unaprijed utvrđenim pokazateljima svrstaju među pet najboljih, bit će dodatno nagrađeni posebnom 13. plaćom za sve svoje zaposlenike.

You may also read!

hrv

Hrvatska u New Yorku među najtraženijim turističkim destinacijama

Hrvatska turistička zajednica (HTZ), koja sudjeluje na sajmu turizma New York Times Travel Show u New Yorku od 24.

Read More...
cikloturizam

Eurostat: broj noćenja turista u EU i Hrvatskoj porastao u 2019.

Ukupni broj turističkih noćenja u Europskoj uniji ponovo je porastao u 2019. a Hrvatska je zadržala poziciju među zemljama

Read More...
wall

Svjetske burze pale s rekordnih razina zbog koronavirusa

Na svjetskim su burzama cijene dionica prošloga tjedna skliznule s rekordnih razina jer se ulagači plaše negativnih posljedica širenja

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.