Izabrani najbolji B2B Superprodavači za 2017. godinu

In Konferencije / savjetovanja
superpr

U kongresnom centru zagrebačkog hotela Antunović održana je najveća edukativno-poslovna konferencija Superprodavač 2017. na kojoj su se po treći puta dodijelile nagrade B2B Superprodavač za 2017. godinu.

Na početku konferencije sudionicima se obratila direktorica i glavna urednica Poslovnog savjetnika Sandra Mihelčić. Ovogodišnja konferencija kojoj je sponzor bila Hrvatska pošta d.d., opet je okupila više od sto sudionika konferencije Superprodavač, najvećem poslovno-edukativnom eventu namijenjenom prodajnom osoblju u sektorima veleprodaje (business to business) i maloprodaje (business to costumer).

Sudionici su mogli birati između predavanja čak 24 vrhunska hrvatska eksperta u prodaji, saznati za nove trendove koje ta vrlo živopisna grana gospodarstva gotovo svakodnevno iznjedri i naravno povezati se s kolegama iz drugih tvrtki u razmjeni iskustava.

Nije naodmet spomenuti da se upravo na konferenciji ovakvog kalibra uvijek nađe mjesta i vremena za sklapanje novih poslovnih poznanstava, ali i suradnji. Sudionika je bilo iz gotovo svih krajeva Hrvatske (Osijek, Split, Rijeka, Biograd, Varaždin, Nova Gradiška, Rovinj…), ali i regije (Bosna i Hercegovina i Srbija).

U sklopu drugog dana konferencije dodijeljene su nagrade B2B Superprodavačima za 2017. godinu, a to su:

  • Ljerka Marić iz tvrtke Ikea Hrvatska d.o.o. u kategoriji velike tvrtke
  • Nenad Todorović iz tvrtke Printera grupa d.o.o. u kategoriji srednje tvrtke
  • Domijana Labud iz tvrtke Pixel Media d.o.o. u kategoriji male tvrtke.

Drugog dana već tradicionalno sve je sudionike razgibao poznati fitness trener i glumac Mario Valentić u sklopu svog programa Office fit koji promovira zdraviji pristup poslu kroz dnevni 15-minutni trening.

You may also read!

keks

Predstavljen KEKS Pay – jedinstvena aplikacija za besplatno slanje i primanje novaca

Erste banka u utorak je predstavila inovativnu mobilnu aplikaciju pod nazivom KEKS Pay, koja omogućava brzo i sigurno slanje

Read More...
Osječajnik

Osječajnik u Supercaffeu nezaobilazno mjesto zagrebačkog Adventa

Franck je na terasi zagrebačkog kafića Story Supercaffé uz božićnu čajanku predstavio još jednu atraktivnu lokaciju ovogodišnjeg zagrebačkog Adventa

Read More...
dm

Tisuće građana podržalo dm-ovu donaciju namijenjenu za istraživanje raka prostate

U utorak, 11. prosinca dm je predao donaciju od 64.700 kuna Institutu Ruđer Bošković za istraživanje raka prostate. Donaciju

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.