Izabrani najbolji B2B Superprodavači za 2017. godinu

superpr

U kongresnom centru zagrebačkog hotela Antunović održana je najveća edukativno-poslovna konferencija Superprodavač 2017. na kojoj su se po treći puta dodijelile nagrade B2B Superprodavač za 2017. godinu.

Na početku konferencije sudionicima se obratila direktorica i glavna urednica Poslovnog savjetnika Sandra Mihelčić. Ovogodišnja konferencija kojoj je sponzor bila Hrvatska pošta d.d., opet je okupila više od sto sudionika konferencije Superprodavač, najvećem poslovno-edukativnom eventu namijenjenom prodajnom osoblju u sektorima veleprodaje (business to business) i maloprodaje (business to costumer).

Sudionici su mogli birati između predavanja čak 24 vrhunska hrvatska eksperta u prodaji, saznati za nove trendove koje ta vrlo živopisna grana gospodarstva gotovo svakodnevno iznjedri i naravno povezati se s kolegama iz drugih tvrtki u razmjeni iskustava.

Nije naodmet spomenuti da se upravo na konferenciji ovakvog kalibra uvijek nađe mjesta i vremena za sklapanje novih poslovnih poznanstava, ali i suradnji. Sudionika je bilo iz gotovo svih krajeva Hrvatske (Osijek, Split, Rijeka, Biograd, Varaždin, Nova Gradiška, Rovinj…), ali i regije (Bosna i Hercegovina i Srbija).

U sklopu drugog dana konferencije dodijeljene su nagrade B2B Superprodavačima za 2017. godinu, a to su:

  • Ljerka Marić iz tvrtke Ikea Hrvatska d.o.o. u kategoriji velike tvrtke
  • Nenad Todorović iz tvrtke Printera grupa d.o.o. u kategoriji srednje tvrtke
  • Domijana Labud iz tvrtke Pixel Media d.o.o. u kategoriji male tvrtke.

Drugog dana već tradicionalno sve je sudionike razgibao poznati fitness trener i glumac Mario Valentić u sklopu svog programa Office fit koji promovira zdraviji pristup poslu kroz dnevni 15-minutni trening.

Pročitajte još vijesti!

viroexpo

Otvoren Viroexpo na kojem se predstavlja više od 800 izlagača

Na prostor Visoke škole u Virovitici u petak je otvoren 23. međunarodni sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo, na

Read More...
wallstreet

Wall Street skočio više od 1 posto, prinosi pali

Na Wall Streetu su u petak cijene dionica skočile više od 1 posto, što se zahvaljuje jačanju tehnološkog sektora

Read More...
dukat

Neto dobit Dukata 40,3 milijuna kuna

Neto dobit Dukata u 2017. godini iznosila je 40,3 milijuna kuna i bila je 71,9 posto manja nego u

Read More...

Komentiraj:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja