Izniman uspjeh akcije Kozma ”Ukrasite drvce dobrim djelom”

In DOP
Danijel Dugić, Dinka Vuković, Martina Srnec

U Kozmo drogerijama prikupljeno više od 126.000 kuna

Iznimno vrijednu donaciju Kozmo je uručio Hrvatskoj zajednici za Down sindrom u prostorima Udruge za sindrom Down Zagreb, nakon uspješno završene humanitarne akcije „Ukrasite drvce dobrim djelom“ u kojoj je cilj bio zajedno sa svojim kupcima pomoći potrebitima u zajednici. U ime Hrvatske zajednice za Down sindrom donaciju je primila predsjednica Dinka Vuković.

Naime, u periodu od 15. studenog do 24. prosinca, kupnjom ukrasnog borića u Kozmo drogerijama, kupci su pomogli u prikupljanju više od 126.000 kuna sredstava za pomoć djelovanju Hrvatske zajednice za Down sindrom u sklopu koje djeluje 9 udruga.

darovi kozmoBorovi su bili pretrpani čestitkama s dobrim željama
Na blagajni Kozmo drogerija svi kupci su, prilikom kupovine borića, dobili i prigodnu čestitku koju su kao ukras mogli staviti na božićna drvca u drogerijama Kozma.

Danijel Dugić, direktor marketinga Konzuma prilikom donacije je izjavio: ”Kozmo ukrasni borići bili su samo simboličan način na koji smo željeli zahvaliti svima koji su se uključili u ovu akciju svojim donacijama. Ono što smo postigli ovom humanitarnom akcijom je mnogo više. Potaknuli smo zajednicu da se uključi u život osoba s Down sindromom jer mi u njima vidimo naše prijatelje koji nikako ne smiju biti isključeni iz društva. Moramo ih potaknuti i omogućiti im što normalniji život. Želim zahvaliti svima koji su dali svoju donaciju i zadovoljstvo mi je Udruzi u sklopu zajednice za Down sindrom predati vrijednu donaciju od 126.637,00 kuna koja će im zasigurno pomoći u njihovom daljnjem djelovanju.

Akcija je postigla izniman uspjeh jer je privukla brojne kupce Kozmo drogerija da sudjeluju i uljepšaju blagdane štićenicima Udruge u sklopu Hrvatske zajednice za Down sindrom.

Hrvatska zajednica za Down sindrom organizira i povezuje djelovanje udruga na području Republike Hrvatske i promovira integraciju jednakosti i pravo izbora za osobe sa sindromom Down, stoga će ova donacija pomoći svima koji se na svom životnom putu susreću sa sindromom Down.

You may also read!

1-Valamar Collection Isabella Resort

Valamar Riviera lansirala novu web stranicu dobarposaouvalamaru.com

Na novoj web stranici dostupne su sve informacije o Valamaru kao TOP Poslodavcu, otvorenim radnim mjestima, uvjetima rada, napredovanju,

Read More...
Franck

Na 30. Plava Laguna Croatia Openu Umag održane kvalifikacije za Franck regionalno barističko natjecanje

Deset najboljih barista iz Hrvatske, Slovenije i Bosne i Hercegovine dobit će priliku pokazati svoje vještine na natjecanju za

Read More...
jump

Nastavlja se humanitarna priča milenijskog skoka dm-a: tri skoka sa zadarske rive za djecu s poteškoćama u razvoju

Trinaesti dm millennium jump održat će se u subotu, 27. srpnja, na zadarskoj rivi, najavili su organizatori na konferenciji

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.