Jan Philipp Hartmann preuzet će ulogu direktora Anuge u Koelnmesseu

In Sajmovi i izložbe
Jan Philipp Hartmann

Od 01.04.2023., Jan Philipp Hartmann (38) preuzet će ulogu direktora Anuge u Koelnmesseu, preuzimajući odgovornost za izravno upravljanje i razvoj vodećeg svjetskog sajma hrane. On će naslijediti Stefanie Mauritz, koja je na tu ulogu imenovana u prosincu 2019.

Jan Philipp Hartmann, koji je u Koelnmesseu zaposlen od 2016. godine, ima dugogodišnje iskustvo kao voditelj prodaje za izlagače na sajmu slastica ISM Middle East i ISM. Od sredine 2019. nadalje, s ovim bogatim međunarodnim iskustvom i svojim vještinama u prodaji, pomogao je u razvoju ISM Middle East kao direktor, uključujući uspješno nadgledanje rebrandinga događaja iz yummexa u ISM. Od travnja će koristiti svoje inovativne ideje kako bi povećao Anugin uspjeh.

“Jako nam je drago što smo pronašli talentiranog stručnjaka iz vlastitih redova za jedan od naših najvećih svjetskih sajmova. Anuga će imati ogromnu korist od bogatog međunarodnog iskustva Jana Philippa Hartmanna i njegove strasti prema svijetu događaja”, kaže Gerald Böse, predsjednik uprave.

Nakon što se usredotočio na sajmove u Dubaiju, novi direktor jedva čeka organizirati događaj u svom rodnom gradu Kölnu. Optimističan je glede budućnosti i već je postavio neke jasne ciljeve: „Cilj mi je izoštriti i proširiti brend Anuga, posebno u smislu njegovog statusa sajma svjetske klase. Da bismo to postigli, moramo se jasno diferencirati od konkurencije, hrabro nastaviti s ulogom predvodnika i uključiti još više događaja u naš B2B koncept.”

You may also read!

Donacijom PBZ Grupe Dječji dom Zagreb izgradio i opremio dječje igralište i vanjsko vježbalište

Donacijom PBZ Grupe Dječji dom Zagreb izgradio i opremio dječje igralište i vanjsko vježbalište

PBZ Grupa, dio Intesa Sanpaolo Grupe, nastavlja pomagati projekte za dobrobit djece i mladih diljem zemlje u sklopu svog

Read More...
PBZ i Generali predstavili Nogometni kamp za djecu u Hrvatskoj

PBZ i Generali predstavili Nogometni kamp za djecu u Hrvatskoj

Legendarni talijanski nogometni trener Arrigo Sacchi najavio Italia Soccer Camp 2023. Veliko nam je zadovoljstvo najaviti Italia Soccer Camp 2023.

Read More...
cagalj-gruden-krajcic

Europske igre i Europski olimpijski festival mladih – velike prilike za gospodarstvo

"Infrastruktura – trošak ili ulaganje u sportsku zajednicu" tema je o kojoj se danas govorilo na sjednici saborskog Odbora

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design