Jana dobitnica nagrade Coolest Brand Award

In Brandovi
jamnica

Prema odabiru generacije Z prirodna mineralna voda Jana drugu je godinu zaredom na virtualnoj dodjeli nagrada Coolest Brand Awards 2021 osvojila prvo mjesto – proglašena je najboljom u kategoriji pića tj. negazirane vode te je tako potvrdila titulu najcool brenda u 2020. godini. Nagradu dodjeljuju 24sata i platforma JoomBoos, najbrže rastuća mreža YouTube kanala u Hrvatskoj.

Generacija Z je generacijska skupina rođena između kasnih 1990-ih i početka 2010-ih godina koju obilježava odrastanje nakon pojave interneta i tijekom uspona pametnih telefona. Za razliku od prijašnjih generacija, generacija Z provodi mnogo više vremena na mreži te su povezaniji s pametnim uređajima. Istraživanje o različitim aspektima života generacije Z; od njihovih medijskih navika, praćenja video sadržaja i influencera, korištenja mobitela, aplikacija za komunikaciju i kupnju, kao i o stavovima prema brendovima zajedno su proveli IPSOS i Joomboos, te su u anketiranje bili uključeni ispitanici iz cijele Hrvatske.

Istraživanje je pokazalo da pripadnici ove jedinstvene „digital native“ generacije, kada je riječ o prirodnoj mineralnoj vodi, najradije biraju i preporučuju vodu Janu.

Najvažnije obilježje mladih ljudi rođenih između 1995. i 2011. godine, tzv. generacije Z, jest digitalizacija. Stoga je ispitivanje provedeno on line, na više platformi, a odabrani su najcool brendovi u kategorijama hrane, pića, osobne njege, mobitela, operatera i shopping centara.

Bez obzira na razlike koje svaka nova generacija donosi, ovo istraživanje dokazuje da je kvaliteta svima jednako važna, da mladi smatraju da je prirodno i zdravo baš cool i da su svjesni važnosti bogatstva prirode sadržane u boci kristalno čiste prirodno mineralne vode Jana.

You may also read!

wallstreet

Svjetske burze pale drugi tjedan zaredom,

Na većini svjetskih burzi cijene su dionica pale i prošloga tjedna, drugoga zaredom, jer ulagače zabrinjava širenje omikron varijante

Read More...
industrija

Zalihe industrijskih proizvoda pale na godišnjoj razini

Ukupne zalihe gotovih industrijskih proizvoda na kraju listopada ove godine bile su za 1,6 posto veće u odnosu na

Read More...
Cromaris

Cromaris donirao vrijednu školsku opremu OŠ Petra Lorine u Salima

Cromaris, koji posluje u sastavu Adris grupe, lider je hrvatske marikulture i jedna je od šest najvećih kompanija u

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.