Janaf s Litascom sklopio višegodišnji ugovor o skladištenju

In Strateški savezi
Janaf

Jadranski naftovod (Janaf) u srijedu je izvijestio da je s tvrtkom Litasco sklopio ugovor o skladištenju sirove nafte u svom sustavu za razdoblje 1. travanj 2023. do 31. ožujka 2025. godine.

Ugovorom je definirano da će Janaf u svom sustavu za Litasco SA uskladištiti 239.856 prostornih metara sirove nafte.

“Početak 2023. u poslovanju društva Jadranski naftovod obilježavaju obnovljena i nova partnerstva s vodećim regionalnim i globalnim naftnim kompanijama”, ističe Uprava Janafa.

Potvrda je to, kako navode, poslovnog ugleda koji Janaf uživa na naftnom tržištu, ali i važnosti društva za ukupnu energetsku neovisnost i sigurnost, kako Hrvatske, tako i Europske unije i zemalja u okruženju.

“Uvjereni smo kako je Janaf na početku još jedne iznimno uspješne poslovne godine na zadovoljstvo svih zaposlenika društva i naših vlasnika“, istaknula je Uprava Janafa predvođena predsjednikom Uprave Stjepanom Adanićem i članom Uprave Vladislavom Veselicom.

Naime, Janaf je za iduće razdoblje sklopio ugovore o transportu s NIS-om i MOL-om te ugovore o skladištenju s Agencijom za ugljikovodike i MOL-om, navodi se u priopćenju. (H)

You may also read!

wallstreet

Svjetske burze porasle nakon povećanja kamata Feda i ECB-a

Na svjetskim su burzama prošloga tjedna cijene dionica znatno porasle jer se ulagači nadaju da će uskoro završiti ciklus

Read More...
PBZ

Intesa Sanpaolo blago povećala dobit i prihod u 2022.

Talijanska banka Intesa Sanpaolo izvijestila je u petak o blagom rastu dobiti i prihoda u 2022. godini, uz veće

Read More...
Mišićno-koštane bolesti i utjecaj na rad

Mišićno-koštane bolesti i utjecaj na rad

Mišićno-koštani poremećaji pripadaju najčešćim oboljenjima povezanima s radom. Ti poremećaji pogađaju milijune radnika diljem Europe i koštaju poslodavce milijarde

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design