Japan Tobacco International peti put među najatraktivnijim poslodavcima u Hrvatskoj

In Zaposlenost / plaće
JTI in Croatia

Tvrtka JT International Zagreb peti je put nagrađena vrijednim priznanjem, Certifikatom Poslodavac Partner za upravljanje ljudskim resursima te time još jednom potvrdila predanost kvaliteti prilikom zapošljavanja i razvoja svojih zaposlenika.

Najbolji rezultat tvrtka je postigla u području upravljanja učinkom, prije svega na temelju razrađenih specifikacija radnih mjesta, odlično postavljenog sustava procjene radne uspješnosti koji omogućava davanje povratne informacije zaposleniku i njegov razvoj. Rad svakog zaposlenika se prepoznaje i vrednuje te su zaposlenicima na raspolaganju brojne materijalne i nematerijalne beneficije.

JT International Zagreb ima i odličan sustav prepoznavanja te razvoja svojih talenata koji imaju mogućnost razvijati svoju karijeru u međunarodnom okruženju.

Siniša Trbojević, direktor JTI Zagreb primio je Certifikat Poslodavac Partner od Aleksandra Zemunića, člana Uprave tvrtke SELECTIO.

Rast je ponekad stvar velikih poteza ili odluka, ali uglavnom je posljedica malih koraka naprijed. Upravo to je naša poslovna filozofija na temelju koje smo prošle godine ostvarili velike rezultate te povećali dostupnost naših proizvoda hrvatskim potrošačima. Doprinos zaposlenika ključan je u takvom načinu rada i smatram da je upravo zato JTI izvrstan poslodavac – istaknuo je Siniša Trbojević, direktor JTI-a u Hrvatskoj.

Dodjelu certifikata komentirala je i Milena Rajić, direktorica ljudskih resursa za regiju Adriatica, koja je istaknula kako JTI istinski vjeruje u razvoj svojih ljudi.

Mogućnost osobnog razvoja svakog pojedinca temelj je naše korporativne kulture. Svaki naš zaposlenik ima priliku konstantno se educirati, koristiti najsuvremenije sustave i alate za svoj rad, raditi i surađivati s najvećim stručnjacima na svom području, a tu je uvijek i mogućnost ostvarivanja međunarodne karijere. Ponosni smo što stvaramo takvo radno okruženje u kome pojedinci mogu dosegnuti maksimum svog potencijala – naglasila je Milena Rajić.

You may also read!

plaza

Euromonitor: Do 2030. rast turističkih međunarodnih dolazaka na 2,4 milijarde

Turistička industrija u svijetu i u idućim će godinama snažno rasti, pa se do 2030. očekuje oko 2,4 milijarde

Read More...
odmor

Tri hrvatske kuće za odmor najbolje u Europi

Tri turističke vile iz Hrvatske nagrađene su kao najbolje kuće za odmor u Europi i osvojile nagradu "Best European

Read More...
lov

Na sajmu Priroda, lov, ribolov i turizam oko sto izlagača

Na 23. međunarodnom sajmu Priroda, lov, ribolov i turizam u varaždinskoj se Areni od petka do nedjelje predstavlja oko

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.