Juha kao glavno jelo

In Brandovi
juha

Uz ugljikohidrate, žitarice su bogat izvor proteina, vlakana, vitamina i minerala što ih još od davnina čini temeljnom namirnicom u ljudskoj prehrani.

Život uvijek može biti bogatiji za trenutke zajedničkog uživanja, za trenutke bliskosti. Stoga nove Podravka Bogate juhe obogaćuju život i stvaraju najljepše osjećaje. Kako im i samo ime govori, toliko su bogate da mogu biti glavno jelo.

Unesi žitarice u svoj život

Ukusne, okrepljujuće, nutritivno bogate i zasitne nude pravi domaći okus juhe – okus koji je sinonim za Podravka juhe. Raznolike kombinacije sastojaka (vrganji i heljda, 5 vrsta žitarica, ječam i povrće) pružaju užitak u punom i bogatom okusu. Nove Podravka Bogate juhe izvor su vlakana i proteina, sadrže mnoštvo žitarica i povrća te ne sadrže pojačivače okusa.

Bogata juha s ječmom i povrćem
Ova ukusna i jednostavna juha bogatstvo okusa krije u ječmu, a pomno birano povrće čini ju odličnim izvorom vlakana. Nepca svih ljubitelja mesa u juhama zadovoljiti će sušena mesnata slanina.

Bogata juha s pet žitarica
Kombinacija vrijednosti čak 5 žitarica u vrećici čine ovu juhu neodoljivom. Bogati mirisi zavladat će Vašom kuhinjom za samo dvadesetak minuta.

Bogata juha s vrganjima i heljdom
Uživanje u hladnim danima obogatite gurmanskim okusom juhe s vrganjima i heljdom. Ova nutritivno bogata juha ugrijat će vas u svako doba dana.

You may also read!

1-Ministar Tomo Medved i predsjednik Uprave HPB-a Tomislav Vuić

Ministarstvo hrvatskih branitelja i Hrvatska poštanska banka potpisali sporazum o poticanju poduzetništva branitelja

SURADNJA MINISTARSTVA HRVATSKIH BRANITELJA I HPB-a: PROGRAM RAZVOJA PODUZETNIŠTVA ZA BRANITELJE Ministarstvo hrvatskih branitelja i Hrvatska poštanska banka potpisali su

Read More...
Europa Donna Hrvatska

Na dm ženskoj utrci prikupljeno više od 220 tisuća kuna za udrugu Europa Donna Hrvatska

U srijedu, 17. srpnja dm je Hrvatskom forumu protiv raka dojke Europa Donna uručio donaciju u vrijednosti od 223.568,16

Read More...
Coca-Cola HBC Hrvatska ponovno u TOP 5 Poslodavaca Partnera

Coca-Cola HBC Hrvatska ponovno u TOP 5 Poslodavaca Partnera

Tvrtki Coca-Cola HBC Hrvatska i ove je godine dodijeljen certifikat Poslodavac Partner, prestižno priznanje za izvrsnost u upravljanju ljudskim

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.