Juha kao glavno jelo

In Brandovi
juha

Uz ugljikohidrate, žitarice su bogat izvor proteina, vlakana, vitamina i minerala što ih još od davnina čini temeljnom namirnicom u ljudskoj prehrani.

Život uvijek može biti bogatiji za trenutke zajedničkog uživanja, za trenutke bliskosti. Stoga nove Podravka Bogate juhe obogaćuju život i stvaraju najljepše osjećaje. Kako im i samo ime govori, toliko su bogate da mogu biti glavno jelo.

Unesi žitarice u svoj život

Ukusne, okrepljujuće, nutritivno bogate i zasitne nude pravi domaći okus juhe – okus koji je sinonim za Podravka juhe. Raznolike kombinacije sastojaka (vrganji i heljda, 5 vrsta žitarica, ječam i povrće) pružaju užitak u punom i bogatom okusu. Nove Podravka Bogate juhe izvor su vlakana i proteina, sadrže mnoštvo žitarica i povrća te ne sadrže pojačivače okusa.

Bogata juha s ječmom i povrćem
Ova ukusna i jednostavna juha bogatstvo okusa krije u ječmu, a pomno birano povrće čini ju odličnim izvorom vlakana. Nepca svih ljubitelja mesa u juhama zadovoljiti će sušena mesnata slanina.

Bogata juha s pet žitarica
Kombinacija vrijednosti čak 5 žitarica u vrećici čine ovu juhu neodoljivom. Bogati mirisi zavladat će Vašom kuhinjom za samo dvadesetak minuta.

Bogata juha s vrganjima i heljdom
Uživanje u hladnim danima obogatite gurmanskim okusom juhe s vrganjima i heljdom. Ova nutritivno bogata juha ugrijat će vas u svako doba dana.

You may also read!

gastro

Na ZV od 20. do 24. veljače sajmovi Nautika, Hotel&gastro, Dani lova i ribolova te Festival maslina

Na Zagrebačkom velesajmu (ZV) od 20. do 24. veljače će se održati sajmovi Nautika, Hotel&Gastro, Dani lova i ribolova

Read More...
Valamar Argosy Hotel

Valamar Riviera sa sindikatima dogovorila isplatu 13. plaće u neto iznosu od 5.000 kuna

Valamar Riviera sklopila je danas sporazum sa Sindikatom turizma i usluga Hrvatske te Sindikatom Istre, Kvarnera i Dalmacije kojim

Read More...
vojna

Hrvatske tvrtke na najvećem sajmu vojne industrije

„Uz godišnji izvoz od preko 100 milijuna eura, tvrtke hrvatske obrambene industrije poznati su kao provjereni dobavljači s proizvodima

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.