Juha kao glavno jelo

In Brandovi
juha

Uz ugljikohidrate, žitarice su bogat izvor proteina, vlakana, vitamina i minerala što ih još od davnina čini temeljnom namirnicom u ljudskoj prehrani.

Život uvijek može biti bogatiji za trenutke zajedničkog uživanja, za trenutke bliskosti. Stoga nove Podravka Bogate juhe obogaćuju život i stvaraju najljepše osjećaje. Kako im i samo ime govori, toliko su bogate da mogu biti glavno jelo.

Unesi žitarice u svoj život

Ukusne, okrepljujuće, nutritivno bogate i zasitne nude pravi domaći okus juhe – okus koji je sinonim za Podravka juhe. Raznolike kombinacije sastojaka (vrganji i heljda, 5 vrsta žitarica, ječam i povrće) pružaju užitak u punom i bogatom okusu. Nove Podravka Bogate juhe izvor su vlakana i proteina, sadrže mnoštvo žitarica i povrća te ne sadrže pojačivače okusa.

Bogata juha s ječmom i povrćem
Ova ukusna i jednostavna juha bogatstvo okusa krije u ječmu, a pomno birano povrće čini ju odličnim izvorom vlakana. Nepca svih ljubitelja mesa u juhama zadovoljiti će sušena mesnata slanina.

Bogata juha s pet žitarica
Kombinacija vrijednosti čak 5 žitarica u vrećici čine ovu juhu neodoljivom. Bogati mirisi zavladat će Vašom kuhinjom za samo dvadesetak minuta.

Bogata juha s vrganjima i heljdom
Uživanje u hladnim danima obogatite gurmanskim okusom juhe s vrganjima i heljdom. Ova nutritivno bogata juha ugrijat će vas u svako doba dana.

You may also read!

U HGK dodijeljene nagrade Top of the Funds

U HGK dodijeljene nagrade Top of the Funds

Imovina investicijskih fondova narasla za 57 posto Hrvoje Krstulović i Josip Zaher „Investicijski fondovi i društva važna

Read More...
Kako povećati sigurnost hrane tijekom uskrsnih blagdana

Kako povećati sigurnost hrane tijekom uskrsnih blagdana?

Savjeti za sigurnu blagdansku kupovinu Kupovina hrane je prvi korak u osiguranju sigurnih namirnica za vašu obitelj. Pravilan način kupovine

Read More...
lova

Učinkovitija provedba reformi

Nacionalni program reformi 2019. predstavlja kontinuitet prethodnih takvih programa fokusirajući se na tri identična cilja sadržana i u prošlogodišnjem

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.