JYSK Life Club: U Zagrebu održana radionica izrade Mood boarda

In Tvrtke i tržišta
JYSK Life Club

Međunarodni maloprodajni lanac JYSK okupio je tridesetak sudionika u Veleučilištu Algebra na prvoj „JYSK life club“ radionici na temu izrade Mood boarda. Zagreb je tako postao prvi grad u Hrvatskoj u kojem se održala prva u nizu radionica, a koje se planiraju održavati na razne zanimljive teme prema interesu polaznika.

”JYSK Life Club koncept radionica promiče vrijednosti vezane za kvalitetu života, dizajna, danske kulture te aktivacije zajednice kroz različite društveno odgovorne projekte. Osnovna ideja je potaknuti obitelji i krug prijatelja na zajedničko provođenje vremena i druženje uz odmak od užurbane svakodnevnice, bez obzira bilo to uređenja interijera na svoj autentičan i jedinstven način ili da nam se pridruže kroz različite društveno odgovorne projekte. Veseli nas pokretanje novog trenda i vjerujemo da je pred nama još mnogo zajedničkih druženja vezano na teme koje su zanimljive našim kupcima”, izjavila je Zvjezdana Novak, Sales & Marketing Manager JYSK Slovenija, Hrvatska, BiH i Srbija.

Kupci koji su se prijavili na radionicu preko društvenih mreža JYSK-a uživali su pod kreativnom palicom moderatorice Irene Zrinski koja im je za početak ukratko pojasnila koncept izrade Mood boarda te provela kroz osnovne stilove uređenja interijera. Uz to, okupljeni su imali prilike čuti sve o nova tri JYSK trenda za uređenje doma za sezonu proljeće i ljeto 2020. godine te se okušati u izradi svog vlastitog Mood boarda. U samo 90 minuta nastali su originalni radovi koji će im koristiti kao podloga za naredne projekte preuređenja domova.

Svi Mood boardovi nastali su personaliziranom kombinacijom materijala i dezena uklapanjem dekoracija i ukrasa, a svatko je naravno, dodao i osobnu notu kako bi doživljaj bio još posebniji.

You may also read!

belje

Započela berba rajčica u stakleniku Belja

U stakleniku Belja u Mitrovcu, u Baranji, prošlog tjedna su ubrane prve ovogodišnje rajčice. Ukupno 50 tona zrelih rajčica

Read More...
MAGROS-2020

Dobrodošli na 32. MAGROS! Glavna je tema: Povratak u budućnost – Nova maloprodajna revolucija

Zadovoljstvo nam je pozvati Vas na 32. tradicionalnu, najveću konferenciju za proizvođače i trgovce MAGROS 2020. Ovogodišnja tema je:

Read More...
METRO zaposlenici

METRO prodajni centri neće raditi na Uskrs i Uskršnji ponedjeljak

METRO prodajni centri neće raditi na Uskrs i Uskršnji ponedjeljak, 12. i 13. travnja 2020. Vrata svojih 10 prodajnih

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.