JYSK misli zeleno: „Torbu donesite, popuste odnesite!“

In Ekologija
JYSK misli zeleno: „Torbu donesite, popuste odnesite!“

Međunarodni maloprodajni lanac JYSK je u svim svojim trgovinama u Hrvatskoj odlučio pokrenuti nesvakidašnju, ali hvalevrijednu inicijativu pod nazivom „Torbu donesite, popuste odnesite!“ kojom želi probuditi ekološku svijest kod kupaca.

Naime, svi kupci koji u periodu od 30. siječnja do 2. veljače 2020. godine dođu u kupovinu sa svojom vlastitom višekratnom vrećicom ili torbom bilo koje vrste, ostvaruju 10 posto dodatnog popusta na sve proizvode koji stanu u vrećicu ili torbu s kojom su došli. Dodatni popust bit će obračunat i na već postojeće akcijske artikle koje JYSK ima u svojoj ponudi.

Kao tvrtka koja svojom poslovnom kulturom kontinuirano vodi računa o dobrobiti društva i uvijek stavlja naglasak na očuvanje prirode, ovom novom inicijativom želi nagraditi i građane koji žele dati svoj doprinos očuvanju prirode.

„U Hrvatskoj se svijest o štetnosti jednokratne upotrebe vrećica tek budi, a ovom inicijativom želimo aktivno utjecati na zajednicu i ukazati koliko je to bitno. Zbog proizvodnje plastičnih vrećica troše se prirodni resursi i energija, a gomila smeća velika je prijetnja kako biljkama i životinjama tako i svima nama“, izjavila je Vesna Kukić Lončarić, Country Manager za Sloveniju, Hrvatsku, BiH i Srbiju.

Ovom hvalevrijednom porukom JYSK nastoji dati i jedinstveni primjer društvu kako pozitivno utjecati na ekološki odgovorno ponašanje kupaca te čuvati okoliš od jednokratne upotrebe vrećica koje bi inače u završile odbačene u prirodi.

You may also read!

Gari Capelli

U turizmu za sada bez minusa, ali uz blago zaustavljanje bukinga

U hrvatskom turizmu za sada ne osjećamo minuse zbog koronavirusa, ali je buking blago zaustavljen, što je bilo normalno

Read More...
atlantic

Atlantic Grupa lani povećala neto dobit za 60 posto

Atlantic Grupa je u 2019. ostvarila prihod od prodaje u iznosu od 5,43 milijarde kuna, što je 3,4 posto

Read More...
adris

Neto dobit Adris grupe 506 milijuna kuna

Adris grupa je u 2019. godini ostvarila neto dobit od 506 milijuna kuna, što je 13,4 posto više nego

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.