Kako će raditi Pevex tijekom blagdana Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja

In Trgovina na malo
pevex

Odlukom Uprave tijekom blagdana ‘Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja’ radit će svih 25 prodajnih centara, ali po bitno skraćenom radnom vremenu u odnosu na ostale radne dane u tjednu.

Prodajni centri PEVEXA radit će za blagdan od 8 sati do 14 sati. Tako inače rade i 12 prodajnih centara nedjeljom, dok je nedavnom odlukom radna nedjelja ukinuta u preostalih 13 prodajnih centara.

Podsjetimo, satnica rada nedjeljom i blagdanom u prodajnim centrima PEVEXA plaća se djelatnicima 50 posto više nego običnim radnim danom.

Ostale dane u tjednu, od ponedjeljka do subote, svih 25 centara PEVEXA diljem Hrvatske radi od 7 sati ujutro do 21 sat navečer, plus-minus pola sata razlike u pojedinim.

PEVEX, prvi hrvatski trgovački lanac, trenutno zapošljava oko 2.000 ljudi, a za 2019. godinu, kao i prethodno za 2018., stekao je bonitetni certifikat AAA, koji označuje top hrvatske kompanije s visokom razinom poslovanja. Posluje u 25 prodajna centra u 21 gradu diljem Hrvatske i nameće se kao prvi odabir za kupnju kada je riječ o proizvodima za izgradnju, opremanje te uređenje doma i vrta.

Otvaranjem novog prodajnog centra u Vinkovcima početkom rujna ove godine, koji će se prostirati na gotovo 5.000 kvadratnih metara, broj prodajnih centara PEVEXA popet će se na 26.

You may also read!

Zdravko Marić i Luka Burilović

Marić: Naše glavne poruke su porezno rasterećenje i pogled prema naprijed

Na sastanku gospodarstvenika s ministrom financija Zdravkom Marićem održanom u Hrvatskoj gospodarskoj komori raspravljalo se o petom krugu porezne

Read More...
Lesnina

Kako odabrati idealni tepih

Ako unutar svoja četiri zida želimo uživati i osjećati se opušteno, bitno je da ambijent odgovara našim željama i

Read More...
Konzum

Preuređeni Super Konzum u Ivanić Gradu kupcima je otvorio svoja vrata

U novoobnovljenoj zgradi u centru grada uz Super Konzum nalazit će se i nekoliko međunarodnih brendova. Nedugo nakon otvorenja Konzuma

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.