Kartice od biorazgradivog i eko materijala

In Ekologija
Kartice od biorazgradivog i eko materijala

Zelena i digitalna Hrvatska

Investirajući u znanje i napredna tehnološka rješenja AKD nije zanemario brigu za okoliš i energetsku učinkovitost. Svojim vjernim kupcima AKD kontinuirano osigurava najbolja svjetska IT rješenja i usluge, kao i pomno birane materijale za njihove proizvode. Odnedavno se u AKD-ovim smartcard pogonima u Savskoj mogu izraditi kartice od biorazgradivog i eko materijala.

Ovakve kartice jedinstven su proizvod na našem tržištu, a idealan su izbor za klijente kojima su briga za okoliš i održivost u središtu poslovanja. Kartica „Prijateljica prirode“ je biorazgradiva kartica na bazi žitarica koja je otisnuta i personalizirana prirodnim bojama. Uz eko-friendly kartice, dostupni su i prateći eko etuiji koji su, također, izrađeni od biorazgradivog materijala.

Implementacijom novih, inovativnih proizvoda AKD nastavlja pratiti zahtjeve tržišta, opredjeljujući se za održiv razvoj, odgovorno i djelotvorno upravljanje energijom i zaštitom okoliša te društveno odgovorno poslovanje. Sustavi upravljanja energijom i zaštitom okoliša ugrađeni su u sve poslovne procese AKD-a, predstavljaju neizostavne čimbenike u strategiji razvoja i dokaz su odgovornog odnosa prema zajednici i okolišu.

O AKD-u: Agencija za komercijalnu djelatnost proizvodno, uslužno i trgovačko d.o.o. (AKD) je tvrtka koja razvija napredna IT rješenja u području identiteta i sigurnosti, napredne sustave sljedivosti i pruža usluge bankarskom sektoru. Specijalizirana je za proizvodnju osobnih iskaznica, putovnica, viza, vozačkih dozvola te je vodeća tvrtka u Republici Hrvatskoj u domeni zaštićenog tiska i visoko kompleksnih i tehnički zahtjevnih tiskarskih rješenja.

Društvo kao dio državne infrastrukture sudjeluje u strateškim projektima državne uprave u području digitalizacije poslovnih procesa. AKD obavlja i usluge izdavanja kvalificiranih certifikata, a ujedno je i pravna osoba ovlaštena za obavljanje poslova izdavanja kvalificiranih certifikata građanima RH na elektroničkoj osobnoj iskaznici.

U portfelju projekata kojima se AKD bavi su najznačajniji razvojni projekti kroz koje nastaju IT rješenja i usluge temeljene na upotrebi kvalificiranih certifikata i elektroničke osobne iskaznice te projekti temeljeni na drugim elektroničkim identitetima građana.

You may also read!

nekretnine

Zagreb po čistoći turističkog smještaja među prve tri europske metropole

Zagreb je po čistoći turističkog smještaja među prve tri europske metropole po ocjenama korisnika globalnih rezervacijskih smještajnih platformi Booking.coma,

Read More...
Damir Zoric HUP

HUP raspisuje izbore za sva ključna tijela

Vijeće članova HUP-a u petak je odlučilo raspisati izbore za sva ključna tijela Hrvatske udruge poslodavaca - predsjednika, Izvršni

Read More...
benza

Cijene nafte pale ispod 55 dolara zbog mjera zaključavanja u Kini

Cijene nafte pale su u petak na međunarodnim tržištima ispod 55 dolara pod pritiskom zabrinutosti da će nova protupandemijska

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.