Kaufland dobitnik prestižnog međunarodnog certifikata Top Employer

In Tvrtke i tržišta
Kaufland dobitnik prestižnog međunarodnog certifikata Top Employer

U protekle tri godine Kaufland Hrvatska k.d. se kroz konkretne pozitivne pomake u obliku povećanja primanja, uvođenja niza benefita te razvojnih mogućnosti, pokazao kao poslodavac koji cijeni i potiče angažman svojih zaposlenika.

„Izuzetno smo ponosni na ovo međunarodno priznanje i drago nam je da iz godine u godinu možemo istaknuti napredak u ponudi prilika i pogodnosti za naše zaposlenike. Smatramo da su oni ključna karika našeg uspjeha jer bez njihovog angažmana rezultati koje ostvarujemo ne bi bili mogući. Naši ljudi su naša snaga i stoga veliku pažnju pridajemo stvaranju radnog okruženja koje pruža mogućnosti za učenje i razvoj“, izjavio je Patrick Rudat, predsjednik Uprave Kauflanda u Hrvatskoj.

Kaufland kontinuirano radi na razvoju benefita i pogodnosti. Već treću godinu zaredom povećali su primanja svojih zaposlenika. Nakon povećanja bruto plaće u 2018. godini koje je u prosjeku iznosilo 11,3 % za sve zaposlenike Kauflanda u Hrvatskoj te dodatnog povećanja primanja kroz neto nagradu za radne rezultate u 2019. od prosječnih 7,65 % za nerukovodeća radna mjesta, u 2020. godini fokus je ponovno na zaposlenicima na nerukovodećim pozicijama kojima su dodatno povećali neto primanja za više od 9 % u prosjeku. Konkretna povećanja primanja na svojim kućnim budžetima osjetit će oko 2.700 zaposlenika na nerukovodećim radnim mjestima koji rade u 39 poslovnica, logističko distributivnom centru u Jastrebarskom te u centrali.

„U proteklom periodu implementirali smo niz rješenja u upravljanju ljudskim potencijalima poput elektroničkog praćenja radnog vremena, zahvaljujući kojemu je zaposlenicima na nerukovodećim radnim mjestima svaka minuta plaćena. Organiziramo aktivnosti za druženje i povezivanje zaposlenika te nudimo niz dodatnih benefita – od pogodnosti kojima potičemo zdraviji način života do fleksibilnih radnih aranžmana za roditelje. Osim toga, uveli smo digitalni interaktivni sustav za uhodavanje zaposlenika, online sustav za upravljanje natječajima za posao, sustav upravljanja talentima i interne razvojne programe. Sve su to redom mjere kojima unapređujemo zadovoljstvo naših zaposlenika i Kaufland činimo boljim mjestom za rad. Certifikat Top Employer, koji nas stavlja uz bok europskih kompanija s najboljim praksama u upravljanju ljudskim potencijalima, najbolja je potvrda da smo na dobrom putu. I dalje ćemo predano raditi kako bismo dodatno povećali mogućnosti i perspektive za naše zaposlenike“, dodala je Dunja Firšt, direktorica sektora Ljudski resursi.

You may also read!

merlot Festigia

Merlot Festigia 2016 zlatna na natjecanju Concours Mondial de Bruxelles

Merlot Festigia 2016 Vina Laguna osvojilo je zlatnu medalju na Concours Mondial de Bruxelles i jedino je vino iz

Read More...
potpore

Covid-19 i potpora poslodavcima

Kako malim poduzećima možemo pomoći u očuvanju zdravlja njihova osoblja, posebno u današnjim okolnostima nezapamćene zdravstvene krize koju je

Read More...
Konzum

Maxi Konzum Pitomača kupcima je otvorio svoja vrata

Četvrta Konzumova prodavaonica u Virovitičko-podravskoj županiji na ukupnoj površini od 955m² donosi samoposlužnu pekarnicu, mesnicu, gastro i odjel voća

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.