Kaufland i Hrvatski Crveni križ i ove godine proveli humanitarnu akciju „Vaš dar za pravu stvar”

In DOP
vaš dar za pravu stvar

U suradnji s Hrvatskim Crvenim križem kroz ovu su akciju kupci iz cijele Hrvatske u nešto više od tjedan dana donirali čak 14 tona namirnica za potrebite.

Volonteri Hrvatskog Crvenog križa u Tjednu Crvenoga križa koji se svake godine obilježava od 8. do 15. svibnja, prikupljali su donacije kupaca dobrog srca u Kauflandu. Kako bi pomogli građanima u potrebi, kupci Kauflanda donirali su prehrambene proizvode poput soli, brašna, ulja, šećera, riže, tjestenine, juhe u vrećici, ribljih i mesnih konzervi.

Pomoću društveno osviještenih kupaca Kauflanda, Hrvatski Crveni križ uspio je u samo 8 dana prikupiti preko 14 tona prehrambenih proizvoda. Ali to nije sve. Ovaj hvalevrijedan projekt provodi se već nekoliko godina u tri vala; u svibnju, listopadu i prosincu.

„Vođeni našim sloganom „Djela, ne riječi“ ovu humanitarnu akciju provodimo već nekoliko godina. Hrvatskom Crvenom križu besplatno ustupamo prostor u našim poslovnicama kako bi postavili košare za donacije, a kupci po izlasku iz poslovnice mogu izdvojiti određeni proizvod iz svoje kupnje, odložiti ga u košari i tako pomoći građanima u potrebi. Naši su kupci pokazali veliko srce i zahvaljujemo svima koji su sudjelovali“, izjavila je voditeljica Korporativnih komunikacija, Marija Franić.

„Zahvaljujemo Kauflandu koji prepoznaje činjenicu da u našemu društvu žive ljudi kojima je potrebno pružiti pomoć, ali i koji prepoznaje Hrvatski Crveni križ kao organizaciju koja svakodnevno brine o tim ljudima. Ovo su vrijedne akcije koje među građanima potiču razvoj solidarnosti i humanosti“, poručila je Drinka Sopta, voditeljica Službe za prikupljanje sredstava Hrvatskog Crvenog križa.

You may also read!

Intesa-Sanpaolo

Intesa Sanpaolo prva strana banka koja će pružati usluge upravljanja imovinom u Kini putem vlastitog supsidijara u 100 postotnom vlasništvu

ishođenjem dozvole za distribuciju udjela u fondovima završena je pilot faza te YI TSAI počinje djelovati u punom

Read More...
Radoš

Ulaganje u informacijsku sigurnost višestruko se isplati

„Pokušaji kibernetičkih napada događaju se svaki dan. Krajem 2016. godine tvrtke su bile žrtve napada ransomwarea svakih 40 sekundi,

Read More...
IDA20god

Finale Start-up akademije održano je u sklopu drugog dana obilježavanja 20 godina Istarske razvojne agencije u Rovinju

Drugi dan trodnevne svečanosti obilježavanja 20 godina IDA-e, 11. prosinca 2019. godine, obuhvatio je programe tijekom cijelog dana. Jutro

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.