Kaufland i Hrvatski Crveni križ i ove godine proveli humanitarnu akciju „Vaš dar za pravu stvar”

In DOP
vaš dar za pravu stvar

U suradnji s Hrvatskim Crvenim križem kroz ovu su akciju kupci iz cijele Hrvatske u nešto više od tjedan dana donirali čak 14 tona namirnica za potrebite.

Volonteri Hrvatskog Crvenog križa u Tjednu Crvenoga križa koji se svake godine obilježava od 8. do 15. svibnja, prikupljali su donacije kupaca dobrog srca u Kauflandu. Kako bi pomogli građanima u potrebi, kupci Kauflanda donirali su prehrambene proizvode poput soli, brašna, ulja, šećera, riže, tjestenine, juhe u vrećici, ribljih i mesnih konzervi.

Pomoću društveno osviještenih kupaca Kauflanda, Hrvatski Crveni križ uspio je u samo 8 dana prikupiti preko 14 tona prehrambenih proizvoda. Ali to nije sve. Ovaj hvalevrijedan projekt provodi se već nekoliko godina u tri vala; u svibnju, listopadu i prosincu.

„Vođeni našim sloganom „Djela, ne riječi“ ovu humanitarnu akciju provodimo već nekoliko godina. Hrvatskom Crvenom križu besplatno ustupamo prostor u našim poslovnicama kako bi postavili košare za donacije, a kupci po izlasku iz poslovnice mogu izdvojiti određeni proizvod iz svoje kupnje, odložiti ga u košari i tako pomoći građanima u potrebi. Naši su kupci pokazali veliko srce i zahvaljujemo svima koji su sudjelovali“, izjavila je voditeljica Korporativnih komunikacija, Marija Franić.

„Zahvaljujemo Kauflandu koji prepoznaje činjenicu da u našemu društvu žive ljudi kojima je potrebno pružiti pomoć, ali i koji prepoznaje Hrvatski Crveni križ kao organizaciju koja svakodnevno brine o tim ljudima. Ovo su vrijedne akcije koje među građanima potiču razvoj solidarnosti i humanosti“, poručila je Drinka Sopta, voditeljica Službe za prikupljanje sredstava Hrvatskog Crvenog križa.

You may also read!

1-Valamar Collection Isabella Resort

Valamar Riviera lansirala novu web stranicu dobarposaouvalamaru.com

Na novoj web stranici dostupne su sve informacije o Valamaru kao TOP Poslodavcu, otvorenim radnim mjestima, uvjetima rada, napredovanju,

Read More...
Franck

Na 30. Plava Laguna Croatia Openu Umag održane kvalifikacije za Franck regionalno barističko natjecanje

Deset najboljih barista iz Hrvatske, Slovenije i Bosne i Hercegovine dobit će priliku pokazati svoje vještine na natjecanju za

Read More...
jump

Nastavlja se humanitarna priča milenijskog skoka dm-a: tri skoka sa zadarske rive za djecu s poteškoćama u razvoju

Trinaesti dm millennium jump održat će se u subotu, 27. srpnja, na zadarskoj rivi, najavili su organizatori na konferenciji

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.