Kaufland: Našim kupcima nudimo isključivo domaću lubenicu

In Trgovina na malo
Kaufland

Sezona lubenica u punom je jeku, a ovoj slatkoj i osvježavajućoj ljetnoj poslastici teško je odoljeti u vrućim ljetnim mjesecima.

Prva domaća lubenica bere se u dolini Neretve, a već krajem lipnja upravo ta lubenica stigla je u trgovine Kauflanda. Ovisno o vremenskim uvjetima, sezona domaće lubenice može potrajati i do sredine 9. mjeseca, a do tada će Kaufland svojim kupcima nuditi isključivo spomenutu 100 % domaću lubenicu iz doline Neretve, a kada na području Slavonije započne berba – tada će u svoju ponudu uvrstiti i tu lubenicu.

Suradnja s domaćim dobavljačima za Kaufland je izuzetno važan dio poslovanja te kroz svoj dugogodišnji projekt „Naše mi najbolje paše“ podržava domaće proizvođače nudeći njihovo voće i povrće, meso i mesne prerađevine te druge proizvode. Mali proizvođači i OPG-ovi važan su segment poljoprivredne proizvodnje u Hrvatskoj, a kako bi njihov vrijedan rad bio isplativ te im se pružila sigurnost, važno je osigurati otkup proizvoda. Kaufland to čini već dugi niz godina i surađuje s domaćim proizvođačima iz cijele Hrvatske.

Više o dosadašnjoj suradnji s domaćim proizvođačima i kampanji ‘Naše mi najbolje paše’ možete saznati na https://www.kaufland.hr/asortiman/nase-najbolje-pase.html.

You may also read!

plenkovic

Tri segmenta djelovanja za ublažavanje rasta cijena energenata

Premijer Andrej Plenković u srijedu je najavio kako će Vlada s ciljem ublažavanja rasta cijena energenata na građane djelovati

Read More...
Donacija dm

Donacija dm-a u iznosu od 67.595 kuna za nastavak istraživanja raka prostate

U srijedu, 26. siječnja, dm je Institutu Ruđer Bošković predao donaciju u iznosu od 67.595 kuna koja je namijenjena

Read More...
Milanović Kraš

U slavljeničkoj godini Kraš potvrđuje lidersku poziciju i nastavlja rasti

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović danas je posjetio Kraš prehrambenu industriju d.d. koja obilježava 110 godina poslovanja. Početak poslovanja

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.