Kaufland u cijeloj Hrvatskoj provodi „Zeleni tjedan“

In DOP
kaufland

Preko 150 zaposlenika trgovačkog lanca Kaufland u volonterskoj akciji uređuje nacionalne parkove i parkove prirode diljem zemlje.

Poznat po društveno odgovornom poslovanju – trgovački lanac Kaufland i ove godine za svoje zaposlenike organizira dane volontiranja, a ponovno je u fokusu očuvanje okoliša pa će tako više od 150 zaposlenika Kauflanda kroz tjedan dana očistiti i urediti površine nacionalnih parkova i parkova prirode po cijeloj Hrvatskoj.

Akcija čišćenja okoliša traje od 24.9. do 4.10.2019., a u tom periodu zaposlenici će volontirati na čak 11 lokacija. Lokacije su birane prema poslovnicama pa su tako zaposlenici poslovnica u Istri volontirali na Brijunima, zaposlenici zagrebačkih poslovnica uredili su Park prirode Žumberak dok su zaposlenici Bjelovara, Siska i Kutine zasukali rukave u Parku prirode Lonjsko polje. Oko 40 zaposlenika Centrale, zajedno sa svim članovima Uprave Kauflanda, jučer su cijeli dan proveli u Parku Prirode Medvednica gdje su skupljali otpad, uređivali rudnik Zrinski te pripremali teren za nove posjetitelje.

„Ponosni smo na naše zaposlenike koji su prepoznali važnost ove akcije te su svojim radom doprinijeli čišćem okolišu. Drago nam je što na ovaj način možemo među našim kolegicama i kolegama podizati svijest o volonterskom radu, a kako su nam očuvanje prirode te briga za okoliš izuzetno biti – iznimna nam je čast što volontiramo na predivnim lokacijama nacionalnih parkova i parkova prirode kojima ovim putem zahvaljujemo na izvrsnoj suradnji“, pojasnila je voditeljica Korporativnih komunikacija, Marija Franić.

Svi zaposlenici Kauflanda koji su se prijavili i pokazali da im je stalo do rada za dobrobit zajednice, dobili su plaćeni radni dan i zahvalnicu za svoj posebni angažman, a sav alat i materijale korištene tijekom Zelenog tjedna – Kaufland donira parkovima.

U sljedećim danima volontere očekuju akcije u NP Risnjak, PP Papuk, NP Krka, NP Paklenica, PP Biokovo, JU PP Kopački rit te JU PRIRODA Varaždinske županije.

You may also read!

Digitalna transformacija HGK mora biti primjer drugim institucijama

Digitalna transformacija HGK mora biti primjer drugim institucijama

„Ako je itko prije ove krize bio skeptičan o tome koliko je važna digitalizacija, ovi posljednji mjeseci sigurno su

Read More...
shop

U travnju veliki pad maloprodajnoga prometa EU27

Prema podacima statističkog ureda Eurostat, u travnju 2020. godine maloprodajni je promet EU27 (obuhvaća poduzetnike kojima je pretežita djelatnost

Read More...
podravka

Podravki čak 14 odličja Superior Taste Award

Zvijezde među nagrađenima su Lino Lada Gold i Žito heljdin kruh s orasima s 3 STA zvjezdice i kristalnom

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.