Kavopolitan

In Brandovi
Kavopolitan

Kava i novine ritual je kojim mnogi započinju dan. Stoga je Philips, proizvođač aparata za kavu, lansirao online novine Kavopolitan. Inovacije u svijetu kave i još brojne zanimljivosti, korisni savjeti i novi trendovi nalaze se u rubrikama Kavoteka, Lokaliteti, Aparatura, Arterija i Receptura.

Nakon što je Philips prošle godine otvorio Filip’s Coffee Shop, prvi virtualni kafić na svijetu, sada su tu i online novine dok se ispija jutarnja kava.

U Kavopolitanu može se pročitati primjerice o novom spoju kave i tonika (a u vrijeme godišnjih odmora i malo gina), kako slavni piju svoju kavicu, odakle je potekla ledena kava ili što je to Rosemary Espresso. Kavopolitan.hr može se posjetiti u bilo koje doba dana i noći jer je zamišljeno kao feel-good mjesto na internetu. Više o ovoj novosti na: kavopolitan.hr i www.instagram.com/filips_coffeeshop/.

T.R.

You may also read!

jabuke

ENNA Fruit će ove godine otkupiti više od 10.000 tona domaće jabuke

Tvrtka koja se bavi otkupom i plasmanom voća i povrća ENNA Fruit ove godine planira otkupiti više od 10.000

Read More...
Valamar_zaposlenici

Valamar pokrenuo zapošljavanje za sezonu 2022. godine

Valamar zapošljava 400 djelatnika na neodređeno i isplaćuje 13. plaću kako bi zadržao zaposlenike u turizmu. S obzirom na kasno

Read More...
Udruga Strujni krug

Udruga Strujni krug pokrenula inicijativu za suradnju najvećih hrvatskih operatera punionica za električna vozila

Vozači električnih automobila dulje se vrijeme suočavaju s problemom velikog broja aplikacija koje je potrebno instalirati da bi mogli

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.