Kolekcija Vilinskih simbola Zlatarne Celje

In Promocije / novi proizvodi
Zlatarne Celje

Ljeto i nakit su uvijek dobitna kombinacija. Preplanula koža i opušten modni odabir inspiracija su za isticanje osobnosti, ali i bezvremenskog stila. Nove kolekcije Zlatarne Celje prenose univerzalne, ali i poruke pune osobnosti. Unikatan i odvažan dizajn novih kolekcija inspiriran je snagom pozitivnih misli, neiscrpnim vrelom prirode i zapanjujućom arhitekturom.

Kolekcija Vilinskih simbola dopunjena je srebrnim ogrlicama s crvenom pozlatom koje prenose poruke sreće, zdravlja, uspjeha i ljubavi. Uz poruku „Tko ne vjeruje u magiju nikada je neće pronaći“, Vilinski simboli otključavaju našu energiju i učinkovito uklanjaju sve prepreke na našem putu. Ovi simboli se koriste već tisućama godina, a dizajneri Zlatarne Celje su ih oblikovali u nakit inspirirani oblikom glatkog riječnog kamena koji na dodir pruža osjećaj spokoja i potiče zakon privlačnosti. Uz već postojeće privjeske za narukvice, kolekcija ogrlica Vilinskih simbola upotpunit će ovo ljeto čarobnom energijom.

Zlatna kolekcija Passion Flower jedna je od kolekcija koja osvaja nježnošću, elegancijom i nepogrešivim stilom. Jednostavno stiliziran cvijet cijeloj kolekciji daje pečat lagane razigranosti. Kolekcija je izrađena u dvije varijacije cvjetnih motiva, a dostupna je u bijelom i toplom crvenom zlatu. Dizajnerica kolekcije je Zdenka Šamec.

Maštovito osmišljena Lencia kolekcija Layers dizajnirana je u industrijsko apstraktnom stilu i skriva neopisivu ljepotu biljnog svijeta. Monokromna ljepota srebrne kolekcije podsjeća da se u njoj skriva nešto dublje i trajnije. Dizajn kolekcije potpisuje modna dizajnerica Olga Košica.

Kolekcija Angular hrabro se suprotstavlja simetriji i njezinim pravilima, a istodobno je inspirirana najvećim arhitektonskim dostignućima. Ova srebrna kolekcija ponosi se snažnom i bezvremenskom kombinacijom žute boje srebrnog metala i crvenih cirkona. Luksuzan set nakita neophodan je u kolekciji nakita svake žene koja želi izraziti samopouzdanje i nepogrešivu eleganciju.

You may also read!

Samsung

Samsung Galaxy Note10 i Note10+ predstavljeni u Zagrebu

Nakon službenog predstavljanja u New Yorku, Samsung Galaxy Note10 i Note10+ pametni uređaji predstavljeni su premijerno i u Hrvatskoj.

Read More...
cro

Dubrovnik – tri milijuna noćenja sedam dana ranije nego 2018.

Dubrovnik je ovogodišnje tromilijunto noćenje ostvario 21. kolovoza, što je sedam dana ranije nego 2018. godine, objavila je u

Read More...
london

Velika Britanija i Južna Koreja potpisale trgovinski sporazum

Velika Britanija potpisala je u četvrtak bilateralni trgovinski sporazum s Južnom Korejom, kojim se produljuje dosadašnji režim slobodne trgovine

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.