Kona i i30 Fastback dobitnici iF Design Awarda 2018

1-Hyundai Fastback iF Design Award

Kona i i30 Fastback nastavljaju pobjedničku priču, dobitnici su prestižne nagrade za dizajn u kategoriji ‘Automobili’. iF Design Award 2018 prepoznao je izražajan i elegantan dizajn modela Hyundai i30 Fastback, prvog coupea s pet vrata, te istinskog SUV-a Hyundai Kone.

„Hyundai je još jednom osvojio priznanje od strane iF Design Award žirija. Nagrade potvrđuju našu predanost razvoju automobila i ujedno predstavljaju naš jedinstveni pristup automobilskom dizajnu.” rekao je Thomas Bürkle, glavni dizajner u Hyundai Design Center Europe. „Kombinirajući eleganciju i emocije u dizajnu, i30 Fastback je pravi trendseter, dok Kona predstavlja novi izgled naše uspješne linije SUV-a.“

Hyundai i30 Fastback: Elegancija za svaki dan.
Hyundai i30 Fastback kombinira duh sportskog coupea i udobnost, a zbog svog je karizmatičnog dizajna vjerojatno najatraktivniji od svih modela u i30 liniji. Karakteriziraju ga produžene sportske linije i snažan stav, dok je dinamičan sportski izgled coupea stvoren elegantnim kosim krovnim linijama i dugim poklopcem motora. U obitelji i30 sada su i30 s 5 vrata, i30 karavan, i30 Fastback te i30N, prilagođeni različitim zahtjevima kupaca.

Hyundai Kona: Ti voziš. Ti odlučuješ.
Kona kao istinski SUV odražava životni stil modernog kupca. Moderan, proporcionalan i dinamičan izgled Kone dodatno je naglašen kaskadnom rešetkom hladnjaka koja predstavlja jedan od novih simbola Hyundai identiteta, LED prednjim svjetlima i LED dnevnim svjetlima za vožnju te kratkim stražnjim prevjesom. Dizajn interijera Kone reflektira vanjsku temu, s glatkim, oblikovanim površinama na ploči s instrumentima i daje mogućnost kupcima da kreiraju vlastiti stil, a boja interijera nastavlja se na sigurnosnim pojasevima. Kona dolazi uz deset dostupnih boja karoserije i dvije boje krova, koje čine ukupno dvadeset kombinacija boja, dostupa je već od 117.990 kuna.

Pročitajte još vijesti!

Designer Outleta Croatia

Svečano otvoren Designer Outlet Croatia

U četvrtak, 21. lipnja, svečanim presijecanjem ružičaste vrpce, proslavljeno je nestrpljivo iščekivano otvorenje novog premium outleta u Hrvatskoj, Designer

Read More...
dow

Na Wall Streetu Dow Jones pao, S&P 500 porastao

Na Wall Streetu je u srijedu u opreznom trgovanju Dow Jones indeks oslabio četvrti dan zaredom, dok je S&P

Read More...
lova

Zagrebačka plaća za ožujak 7.302 kune

Prosječna neto plaća u Zagrebu za ožujak iznosila je 7.302 kune i bila je nominalno 4,9 posto veća nego

Read More...

Komentiraj:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Skoči do alatne trake