Končar EI: Bago i idućih godinu dana na čelu Uprave

In Karijere
hiz

Na čelu Uprave Končar Elektroindustrije i u idućih godinu dana ostaje Darinko Bago, a novi član i zamjenik predsjednika Uprave je Gordan Kolak, izvijestili su u ponedjeljak iz Končara.

Naime, Nadzorni odbor Končar Elektroindustrije na sjednici u petak donio je odluku o imenovanju predsjednika i članova Uprave društva zbog isteka mandata, o čemu su iz Končara danas izvijestili putem Zagrebačke burze.

Kako se navodi u objavi, za predsjednika Uprave imenovan je Darinko Bago, a za zamjenika predsjednika Uprave i člana Uprave Gordan Kolak.

Za članove Uprave imenovani su Miki Huljić, Marina Kralj Miliša i Miroslav Poljak.

Za zamjenika člana Uprave imenovan je Ivan Tomšić.

Jednoglasnom odlukom Nadzornog odbora predsjednik i članovi Uprave imenovani su na godinu dana odnosno do 19. siječnja 2020. godine, navode iz Končara.

Uz Bagu na mjestu predsjednika Uprave i do sada su članovi Uprave bili Miki Huljić, Marina Kralj Miliša i Miroslav Poljak.

U upravi je do sada bio i Davor Mladina, koji je na tom mjestu proveo 20 godina a sada je stekao uvjete za mirovinu, napominju iz Končara.

Gordan Kolak novo je ime u Upravi Končara, koji ujedno dolazi i na novu funkciju zamjenika predsjednika Uprave, a nova je funkcija i zamjenik člana Uprave, na koju je imenovan Ivan Tomšić. (H)

You may also read!

IMR

Hrvatska je pristupanjem EU profitirala, ali nedovoljno

„Hrvatska je danas, šest godina nakon pristupanja EU, gospodarski znatno snažnija zemlja. O tome svjedoče svi pokazatelji, od povećane

Read More...
Zaher: Cijene nekretnina neprimjereno visoke

Zaher: Cijene nekretnina neprimjereno visoke

„Tržište nekretnina u Hrvatskoj raste, ali je visoko segmentirano, ponajprije prema lokaciji, a potom i prema vrstama i kvaliteti

Read More...
kupujmo hrv

Akcija Kupujmo hrvatsko u Splitu

Hrvatska gospodarska komora obilježit će 22. rođendan akcije Kupujmo hrvatsko, u Splitu gdje će 21. i 22. svibnja domaći

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.