Konzum „zaključava“ cijene gotovo 1200 proizvoda do kraja godine

In Tvrtke i tržišta
Super Konzum Križevci

Konzum je od danas snizio i zaključao cijene za gotovo 1200 proizvoda iz osnovne potrošačke košarice. Zaključane cijene sve do kraja godine neće prelaziti maksimalno određenu gornju granicu, osim što u tom razdoblju mogu biti dodatno snižene. Raspon sniženja iznosi od 5 do 40 posto, u prosjeku više od 10 posto, što predstavlja ulaganje Konzuma od 3 i pol milijuna eura do kraja godine.

„Ovaj projekt je nastavak sličnih aktivnosti koje smo već imali u 2022. i tijekom ove godine, a sve kako bismo pomogli kupcima da se lakše nose s pritiscima rasta cijena. Odgovornost prema kupcima je i razlog zbog kojeg smo bez zadrške podržali širu inicijativu za obuzdavanje inflacije u Hrvatskoj, što je i naša obaveza kao tržišnog lidera i maloprodajnog lanca u kojem svakodnevno kupuje čak pola milijuna kupaca. Povjerenje koje nam kupci daju je veliko i zato im kontinuirano, u suradnji s našim dobavljačima, kroz različite pogodnosti nastojimo olakšati svakodnevicu. Velika zahvala ide našim dobavljačima koji su nas podržali u ovoj inicijativi u sklopu koje smo nastojali obuhvatiti skoro sve grupe proizvoda koje prodajemo – otprilike 50 posto iz prehrane te 50 posto iz neprehrane“ – izjavio je Zoran Mitreski, izvršni direktor Fortenova grupe za maloprodaju i predsjednik Uprave Konzuma.

Zaključavanjem cijena pokrivene su sve kategorije hrane, poput namirnica za pripremu jela, pekarskih i mliječnih proizvoda, mesnih prerađevina, sireva, svježeg mesa, smrznutih proizvoda, konzervirane hrane, kave i čajeva, bezalkoholnih pića, vina, piva, slatkiša i grickalica, ali i neprehrambene kategorije poput hrane za kućne ljubimce, higijenskih i kozmetičkih potrepština, sredstava za pranje i čišćenje i drugih. Više informacija dostupno je na Konzumovoj internetskoj stranici.

Podsjećamo kako je i Konzum i prošle godine, nastavno na Vladine izravne mjere kontrole cijena, zaključao cijene dodatnih stotinu proizvoda iz osnovne košarice. Također, kupcima korisnicima MultiPlusCard kartice omogućavamo trenutnu povoljniju kupnju oko tisuću proizvoda, a tu je i gotovo 2.500 proizvoda naših robnih marki u gotovo svim kategorijama, provjereno dobrih i po povoljnijim cijenama.

Osim toga, u svim prodavaonicama diljem Hrvatske umirovljenicima pružamo popust od 10 posto na iznos kupnje jednom mjesečno te im tako omogućujemo da ostvare dodatne uštede. Istovremeno, iz tjedna u tjedan zahvaljujući katalogu, posebnim aktivacijama i pogodnostima kupcima omogućujemo povoljniju kupnju više od tri tisuće proizvoda.

You may also read!

Hrvatski turizam ima potencijal za širenje sezone kroz kulturni, aktivni i gastro turizam

Hrvatski turizam ima potencijal za širenje sezone kroz kulturni, aktivni i gastro turizam

Drugi dan internacionalne konferencije 365 dinamičnim i intenzivnim programom potvrdio je sve najave o iskoraku u organizaciji i novoj

Read More...
ribarstvo

Hrvatske tvrtke na vodećem sajmu ribarstva Conxemar 2023

Pet hrvatskih tvrtki iz sektora ribarstva predstavlja svoje proizvode na međunarodnom sajmu smrznutih morskih plodova Conxemar 2023, koji se

Read More...
tomislav-rados

Obilježen Svjetski tjedan ulagatelja: Jačati ulogu fondova rizičnog kapitala u financiranju hrvatskog gospodarstva

Povodom Svjetskog tjedna ulagatelja u Hrvatskoj gospodarskoj komori je održan okrugli stol pod nazivom Nove mogućnosti financiranja gospodarstva –

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design