Kraš donirao tonu proizvoda najpotrebitijima

In DOP
kraš

U povodu nedavnog obilježavanja Svjetskog dana hrane Kraš je donirao tonu proizvoda u vrijednosti gotovo 50 tisuća kuna Hrvatskom Crvenom Križu za opskrbu njihovih socijalnih samoposluga namijenjenih socijalno ugroženim obiteljima i pojedincima diljem Hrvatske.

Svjetski dan hrane podsjeća na važnost dostupnosti hrane i njene pravedne raspodjele za svakog pojedinca, a svake se godine obilježava 16. listopada, na dan kada je u sklopu Ujedinjenih naroda 1945. godine osnovana Organizacija za prehranu i poljoprivredu.

„U Krašu smatramo kako prava vrijednost onoga što stvaramo nastaje kada to dijelimo s drugima. Zato nas raduje što smo donacijom proizvoda socijalnim samoposlugama smještenima u svim dijelovima naše zemlje pomogli sugrađanima kojima je to najpotrebnije“, rekao je Slavko Ledić, predsjednik Uprave Kraša.

„U ime tisuća korisnika socijalnih samoposluga Crvenog križa zahvaljujem Krašu na ovoj donaciji. Veseli nas da u našem okruženju postoje tvrtke koje ne zaboravljaju na one ljude koji žive u vrlo teškim uvjetima. Mi u Hrvatskom Crvenom križu svjesni smo da je broj takvih ljudi velik i zato neprestano razvijamo programe namijenjene upravo najugroženijim našim sugrađanima. Djelovanje naših socijalnih samoposluga iznimno je važno jer brojne obitelji bez njih ne bi mogle doći do osnovnih životnih potrepština“, istaknuo je Robert Markt, izvršni predsjednik Hrvatskog Crvenog križa.

Društvena odgovornost jedna je od temeljnih odrednica Kraševog poslovanja te kompanija neprestano nastoji, svjesna odgovornosti prema svojim zaposlenicima, potrošačima i društvu, ostvariti pozitivne učinke u zajednici u kojoj djeluje. Donirajući socijalnim samoposlugama svoje proizvode, ponajprije kekse i čokolade, Kraš želi olakšati svakodnevnicu obiteljima slabijeg materijalnog statusa, ali i skrenuti pažnju na važnost djelovanja svih kompanija i drugih dionika u društvu koji imaju mogućnost na bilo koji način pomoći drugima.

You may also read!

wallstreet

Svjetske burze pale drugi tjedan zaredom,

Na većini svjetskih burzi cijene su dionica pale i prošloga tjedna, drugoga zaredom, jer ulagače zabrinjava širenje omikron varijante

Read More...
industrija

Zalihe industrijskih proizvoda pale na godišnjoj razini

Ukupne zalihe gotovih industrijskih proizvoda na kraju listopada ove godine bile su za 1,6 posto veće u odnosu na

Read More...
Cromaris

Cromaris donirao vrijednu školsku opremu OŠ Petra Lorine u Salima

Cromaris, koji posluje u sastavu Adris grupe, lider je hrvatske marikulture i jedna je od šest najvećih kompanija u

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.