KRUPS hladnjak za vina čuva sva vaša omiljena bijela, crna, rose i pjenušava vina

In Promocije / novi proizvodi
KRUPS

KRUPS hladnjak za vina čuva sva vaša omiljena bijela, crna, rose i pjenušava vina kako bi bila savršeno ohlađena, s dvostrukim temperaturnim zonama koje pružaju idealne uvjete za starenje i trenutni užitak. Ovaj hladnjak za 16 boca sadrži jednostavan digitalni zaslon s elegantnim efektom ogledala koji se besprijekorno uklapa u bilo koji interijer.

Dvije prilagodljive zone hlađenja omogućuju hlađenje vina do savršenstva ili čuvanje svih omiljenih bijelih, crnih, rose ili pjenušavih vina ohlađenih na njihovu optimalnu temperaturu za serviranje.

Kontrola temperature s ekstremnom preciznošću postignuta je kroz Peltierov efekt koji omogućava tihi rad uz minimalnu vibraciju.

Komora za sazrijevanje s podesivim temperaturama od 12° C do 18° C ima idealne uvjete za dozrijevanje vina osiguravajući konstantnu temperaturu, ograničene vibracije i sklonište od svjetlosti.

Rashladna komora s podesivim temperaturama od 8° C do 18° C čuva vaša omiljena bijela, crna, rose i pjenušava vina na savršenoj temperaturi za trenutni užitak.

Visokokvalitetni digitalni zaslon olakšava kontrolu temperature u komorama.

Hladnjak za vina JC4008 ima kapacitet 16 boca što je sigurno dovoljno prostora za sva vaša omiljena vina koja će iz godine u godinu doživjeti svoje savršenstvo.

Hladnjak vina KRUPS model JC4008 može se kupiti u svim trgovinama Elipso.

You may also read!

1-SvečanoPotpisvanjeMemoranduma

Potpisan Memorandum o razumijevanju o označavanju sastojaka i energetskih vrijednosti na alkoholnim pićima

Udruga „Europski pivari“ („Brewers of Europe“) zajedno sa svojim članovima u sklopu projekta „Brewer's Ambition 2022“ potpisala je Memorandum

Read More...
ranogajec

Najavljenim izmjenama Zakona o obrtu Vlade RH posebno se utječe na područje strukovnog obrazovanja

Vlada RH prošli je tjedan uputila u saborsku proceduru izmjene i dopune Zakona o obrtu. Kako je ovaj Zakon

Read More...
fransize

Uskoro prvi Forum franšiza 2019

U organizaciji Hrvatske gospodarske komore - Zajednice franšiznog poslovanja HGK, dana 15.10.2019. organizira se prvi Forum franšiza 2019. u

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.