KRUPS hladnjak za vina čuva sva vaša omiljena bijela, crna, rose i pjenušava vina

In Promocije / novi proizvodi
KRUPS

KRUPS hladnjak za vina čuva sva vaša omiljena bijela, crna, rose i pjenušava vina kako bi bila savršeno ohlađena, s dvostrukim temperaturnim zonama koje pružaju idealne uvjete za starenje i trenutni užitak. Ovaj hladnjak za 16 boca sadrži jednostavan digitalni zaslon s elegantnim efektom ogledala koji se besprijekorno uklapa u bilo koji interijer.

Dvije prilagodljive zone hlađenja omogućuju hlađenje vina do savršenstva ili čuvanje svih omiljenih bijelih, crnih, rose ili pjenušavih vina ohlađenih na njihovu optimalnu temperaturu za serviranje.

Kontrola temperature s ekstremnom preciznošću postignuta je kroz Peltierov efekt koji omogućava tihi rad uz minimalnu vibraciju.

Komora za sazrijevanje s podesivim temperaturama od 12° C do 18° C ima idealne uvjete za dozrijevanje vina osiguravajući konstantnu temperaturu, ograničene vibracije i sklonište od svjetlosti.

Rashladna komora s podesivim temperaturama od 8° C do 18° C čuva vaša omiljena bijela, crna, rose i pjenušava vina na savršenoj temperaturi za trenutni užitak.

Visokokvalitetni digitalni zaslon olakšava kontrolu temperature u komorama.

Hladnjak za vina JC4008 ima kapacitet 16 boca što je sigurno dovoljno prostora za sva vaša omiljena vina koja će iz godine u godinu doživjeti svoje savršenstvo.

Hladnjak vina KRUPS model JC4008 može se kupiti u svim trgovinama Elipso.

You may also read!

1-Tele2_PBZCard_Fiskalka

Inovacija iz Tele2 za digitalizaciju malih i srednjih poduzetnika

Digitalizacija poslovnih procesa malih i srednjih poduzetnika (MSP) osnova je njihova uspješnijeg poslovanja, a time i ukupnog gospodarskog rasta,

Read More...
Blaženka Divjak

Google pokrenuo drugi krug financiranja namijenjen promicanju razvoja digitalnog društva u Hrvatskoj

Institut za razvoj i inovativnost mladih (IRIM) primio je drugu financijsku potporu tvrtke Google u iznosu od 400 tisuća

Read More...
galko

Vrhunske kožne torbe u nježnim nijansama idealan su modni dodatak za proljeće

U korak s trendovima: Hrvatski modni brand Galko predstavio kolekciju proljeće/ljeto 2020 Uzbuđenje zbog povratka toplijeg vremena i sunčanih dana

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.