Krups Opio Espresso aparati – vrhunska kontrola za autentični espresso

In Promocije / novi proizvodi
Krups

Krups OPIO Espresso aparat napravi izvanredan espresso u tren oka. Apart Ima ručnu kontrolu za prilagođavanje rezultata, aluminijski bojler s naprednom tehnologijom za brzo zagrijavanje vode i pumpu za tlak od 15 bara za ekstrakciju okusa profesionalne kvalitete i arome.

KrupsParna mlaznica napravi savršeni prhki kapučino, dok skup novih značajki poboljšava doživljaj vrhunskog espressa. Krups Opio Espresso aparat je majstor za vrhunski kremasti kapučino s pjenom visoke konzistencije kojeg si možete napraviti u udobnosti vlastitog doma. S tim aparatom možete si priuštiti jednostruki ili dvostruki espresso.

Odaberite bilo koji držač filtera za jednu ili dvije šalice jednostrukog ili dvostrukog espressa i otkrijte savršenu ravnotežu snage i količine koja može zadovoljiti bilo čiji ukus. Spremnik za vodu kapaciteta od 1,5 l pruža mogućnost pripremanja puno napitaka, a odvojivi spremnik vode omogućuje izuzetno jednostavno novo punjenje s vodom. Aparat je napravljen kako biste ga mogli bezbrižno upotrebljavati barem 10 godina. Dizajniran je na način da je jednostavan i lak za eventualni popravak.

Krups Opio Espresso aparati se mogu kupiti u trgovinama: Elipso, Pevex, Sancta Domenica, Harvey Norman, Plodine i Home & Cook. Preporučena cijena im je 909,00kn.

www.krups.hr

You may also read!

tesla

Uskoro kreće međunarodni kamp za mlade: „Tesline inovacije – svjetske inspiracije”

Cilj projekta “Tesla i mi – TIM” međunarodni kamp za mlade s tehničkom i poduzetničkom idejom pod sloganom „Tesline

Read More...
porec

Jadran je ozbiljno ugrožen, ali inovacije bi mogle pomoći u njegovoj zaštiti

Na Međunarodnom inovacijskom samitu koji se u sklopu projekta Innovamare održava online od 28. do 30. listopada svjetski priznati

Read More...
Prodavaonica dm-a

dm nagradio djelatnike za rad u izvanrednim okolnostima

U znak zahvalnosti za iznimno velik trud i angažman u zahtjevnim i nepredvidivim uvjetima koji su posljedica epidemije koronavirusa,

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.