Kuna na tjednoj razini ojačala prema euru za 0,03 posto

In Financije i gospodarstvo
kune

Kuna je na tečajnoj listi koju je Hrvatska narodna banka (HNB) utvrdila u petak, u odnosu na tečajnicu s kraja prošlog tjedna ojačala prema svim važnijim inozemnim valutama, pri čemu najmanje prema euru, za 0,03 posto, a najviše prema dolaru, za 1,87 posto.

Srednji tečaj eura na tečajnoj listi HNB-a od petka, koja se primjenjuje od subote, iznosi 7,433821 kunu, a američkog dolara 5,953725 kuna.

Kuna je na tjednoj razini ojačala i prema britanskoj funti, za 0,66 posto, te švicarskom franku, za 0,29 posto. Srednji tečaj funte utvrđen je na 8,377080 kuna, a franka na 6,452970 kuna.

Na dnevnoj razini, u odnosu na tečajnicu utvrđenu u četvrtak, kuna je prema euru oslabila za blagih 0,002 posto, prema franku za 0,25 posto, a funti za 0,02 posto. Istovremeno, ojačala je prema dolaru, za 0,03 posto. (H)

You may also read!

tolusic

Više od 26 milijuna kuna za uspostavu proizvođačkih grupa i organizacija

Otvoren je natječaj za provedbu tipa operacije 9.1.1 „Uspostava proizvođačkih grupa i organizacija“ za dodjelu potpore za provođenje aktivnosti

Read More...
Ana_Fresl

58 milijuna kuna za predstavljanje domaćih kompanija na sajmovima u inozemstvu

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta objavilo je natječaj Internacionalizacija poslovanja MSP-ova – Faza 2. Poziv je namijenjen mikro, malim i

Read More...
P&G-u četvrti put dodijeljen Certifikat Poslodavac Partner

P&G-u četvrti put dodijeljen Certifikat Poslodavac Partner

Procter & Gamble i ove se godine ističe kao jedan od najatraktivnijih poslodavaca na tržištu i tvrtka koja posluje

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.