Labud povećava proizvodnju dezinficijensa

In Tvrtke i tržišta
labud

Meteor Grupa – Labud izvijestila je u ponedjeljak da je višestruko povećala proizvodnju sredstava za dezinfekciju, a zbog velike potražnje intenzivno radi i na nabavi dodatnih količina sirovine, radi daljnjeg povećanja proizvodnje.

U priopćenju ističu da na svojim proizvodnim lokacijama uslijed jučerašnjih potresa nisu pretrpjeli štetu pa su proizvodne aktivnosti već danas nastavljene, s obzirom na važnost naše proizvodnje u okolnostima pandemije korona virusa.

Brzom reorganizacijom proizvodnje i prilagodbom poslovanja, kako navode, višestruko su povećali proizvodnju sredstava za dezinfekciju

“Potražnja je u ovim okolnostima, iz razumljivih razloga, tolika da takvih proizvoda uopće nema na skladištu, već se sve količine dezinfekcijskih sredstava odmah s proizvodnih traka distribuiraju kupcima – zdravstvenim i drugim ustanovama, poslovnim subjektima i drugim organizacijama. Imamo liste čekanja i redom isporučujemo robu čim se proizvede“, istaknula je direktorica prodaje Meteor Grupe – Labud Laura Justinić Skoko.

Iz tvrtke napominju da zbog stalnog rasta potražnje intenzivno rade na nabavi dodatnih količina sirovine kako bi se daljnjim povećanjem proizvodnje dezinfekcijskih proizvoda moglo u još većoj mjeri odgovoriti potrebama svih koji rade i skrbe o sigurnosti i potrebama građana i u ovim izvanrednim okolnostima.

Trenutačno je proizvodnja šest dana u tjednu organizirana u dvije smjene, između kojih je pola sata pauze unutar koje se, kao i na kraju radnog dana, provode redovite dezinfekcije proizvodnih pogona i drugih radnih prostora u kojima borave zaposlenici.

Za sve radnike u proizvodnji osigurana je zaštitna oprema i dosljedno se provode sve preporučene mjere kojima je dodatno povećana razina sigurnosti.

“Svi naši radnici u proizvodnji koji svakodnevno dolaze na radna mjesta kako bismo pomogli našim sugrađanima da budu sigurniji i da se zaštite, bit će nagrađeni s 1.000 kuna, a dodatno smo i za njih i za sve naše druge zaposlenike osigurali 2,3 tona proizvoda kako adekvatnu zaštitu imali i kuće za sebe i svoje članove obitelji”, naglasila je Justinić Skoko.

Osim povećanja prodaje dezinfekcijskih sredstva Meteor grupa – Labud navodi i da bilježi rast prodaje sredstava za čišćenje kućanstava. Dodaje i kako proizvoda za higijenu doma ima dovoljno i na skladištima i u tom segmentu mogu zadovoljiti sve potrebe kupaca i potrošača i u uvjetima povećane potražnje.

Cijene svih proizvoda, i dezinfekcijskih i onih za čišćenje kućanstva, ostale su iste unatoč rastu cijene određenih sirovina, navodi se u priopćenju tog vodećeg hrvatskog proizvođača deterdženata i sredstava za čišćenje. (H)

You may also read!

hgk-zgrada

Vlada poslušala gospodarstvenike – tvrtke koje ne rade oslobođene doprinosa i poreza

Drugi set mjera za pomoć gospodarstvu uvažio je prijedloge gospodarstvenika da se tvrtke kojima je poslovanje zaustavljeno zbog koronavirusa

Read More...
pbz

PBZ napravio mjere za pomoć klijentima čiji su prihodi i poslovanje pogođeni COVID -19 pandemijom

MJERE ZA GRAĐANE/POTROŠAČE U svrhu ublažavanja posljedica izazvanih COVID-19 pandemijom, PBZ će omogućiti odgodu plaćanja svim korisnicima kredita kod kojih

Read More...
Burilović

Unatoč osjetnom padu gospodarstva, nije ugrožena opskrba

Podaci iz sustava fiskalizacije Porezne uprave potvrđuju da je domaće gospodarstvo zbog koronavirusa osjetno usporilo u odnosu na prošlu

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.