Ledo dobitnik čak dvije prestižne nagrade za dizajn i branding King čašica

In Brandovi
ledo

Najveći domaći proizvođač industrijskog sladoleda Ledo je, na jučer održanom nacionalnom natjecanju u kreativnosti tržišnih komunikacija IdejaX, osvojio čak dvije nagrade za dizajn i branding. King čašice, čiji dizajn potpisuje Studio Sonda, osvojile su zlatno priznanje nagrade X u skupini Best of Ad-Making i zlatno priznanje u skupini Best Branding & Rebranding.

King čašice lansirane su prošle godine te predstavljaju prvo proširenje brenda King u nove formate izvan kategorije sladoleda na štapiću. Čašice su predstavljene kao novi, potrošačima omiljeni sladoledni desert, čime je omogućeno novo iskustvo konzumacije King sladoleda, dostupnog i u HoReCa kanalu. Strateško širenje brenda zahtijevalo je uočljiv, zaigran i suvremen dizajn, pa su tako King čašice dobile iznimno koloritan i apstraktan vizualni identitet, čime su se uspjele istaknuti I diferencirati od konkurencije.

Kao inspiracija za dizajn korišten je stilizirani oblik krune koji simbolički komunicira da se trenutak konzumiranja King čašice pretvara u vlastiti, kraljevski trenutak uživanja. Proizvodi sadrže sastojke isključivo vrhunske kvalitete te dolazi u čak četiri, uvijek popularna okusa – čokolada, vanilija, pistacija i karamela.

“Čak dva zlatna priznanja za King čašice još su jedna potvrda našeg kontinuiranog rada i nastojanja da, s jedne strane odgovorimo na želje i očekivanja naših potrošača, istovremeno razvijajući King brend u inovativnom i odvažnom smjeru prilikom stvaranja novih proizvoda i projekata. U same čašice uložili mnogo truda, a nagrade na IdejiX dodatna su potvrda i vjetar u leđa da i dalje na tržište stavljamo proizvode vrhunske kvalitete koje prati i vrhunski dizajn“, istaknula je Stela Ilijaš, pomoćnik direktora marketinga.

Ovo nije prvo veliko priznanje za King čašice koje su prije godinu dana okrunjene i najprestižnijom nagradom u svijetu dizajna, Red Dot Award za dizajn u kategoriji Brands & Communication design – Food design.

You may also read!

Adris

Zaklada Adris: Zaključen petnaesti donacijski ciklus

Zaklada će i ove godine poduprijeti projekte vezane uz unapređenje zdravlja i novih metoda liječenja. *S osobitim senzibilitetom za

Read More...
AGRIVI

AGRIVI dobitnik prestižne nagrade Ujedinjenih naroda za inovacije u poljoprivredi

Kvalitetna rješenja za digitalnu poljoprivrede učinkovito mijenjaju način proizvodnje hrane, a AGRIVI je još jednom potvrdio da je u

Read More...
Franck Crema

Franck Crema – dvostruki način pripreme prave turske kave

Franck Crema može se pripremati na klasičan način, kuhanjem u džezvi i praktičan način, jednostavnim prelijevanjem vrućom vodom. Franck je

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.