Ledo donirao 100.000 kuna za četiri zagrebačke bolnice i Ustanovu „Dobri dom“

In DOP
Ledo

Ledo je za četiri zagrebačke bolnice te Ustanovu „Dobri dom“ koja brine o potrebitima osigurao donaciju više od pet tona gotovih proizvoda u vrijednosti većoj od 100.000 kuna. Riječ je o paketima u kojima se nalaze brojni Ledo gotovi i smrznuti proizvodi, poput smrznutog povrća i ribe, mesa te slatkih i slanih tijesta.

Kliničkom bolničkom centru Zagreb, Klinici za dječje bolesti Zagreb, Kliničkoj bolnici „Sveti Duh“ te Klinici za infektivne bolesti „Dr. Fran Mihaljević“, Ledo je donirao proizvoda u vrijednosti višoj od 60.000 kuna, dok je pučkim kuhinjama te potrebitim obiteljima i djeci putem Ustanove „Dobri dom“ namijenjeno 40.000 kuna vrijednosti Ledovih proizvoda.

VanilijaTako je najveći domaći proizvođač sladoleda i smrznute hrane, ponovno pokazao kako se malim koracima gradi solidarnost u izvanrednim situacijama. I ova velika Ledova donacija, uz one manje koje je već dao zajednici od kad traje koronakriza, dio je ukupnog doprinosa kompanija Fortenova grupe zajednicama u kojima rade. Ukupan iznos donacija Fortenova grupe u cijeloj regiji dosegnuo je tijekom krize četiri milijuna kuna.

„Ledo je društveno odgovorna kompanija s dugogodišnjom tradicijom. Ovim donacijama želimo pomoći i olakšati rad bolnica, ali i zahvaliti svima koji se neumorno bore protiv epidemije i pomažu onima kojima je to u ovoj situaciji najpotrebnije. Veliko hvala i svim našim zaposlenicima koji u ovoj izvanrednoj situaciji ulažu dodatne napore i predano rade kako bi proizvodni proces tekao neometano te kako bi se osigurala redovna opskrba tržišta u Hrvatskoj i regiji“, izjavio je Marin Poljak, predsjednik Uprave Leda.

Zahvalivši Ledu na donaciji, Alen Župan, ravnatelj Ustanove Dobri dom je istakao kako su zdravlje i sigurnost u izvanrednim okolnostima naš zajednički prioritet. „Stoga je važno osigurati dodatnu opremljenost sustava, unutar kojeg djelujemo i koji je usmjeren prema najugroženijim sugrađanima, kako bi se mogao nositi s potencijalnim širenjem bolesti, ali i sanacijom posljedica snažnog potresa koji je pogodio Grad Zagreb. Stoga od srca zahvaljujemo Ledu na uistinu vrijednoj donaciji našoj Ustanovi koja je namijenjena svim sugrađanima u socijalno zaštitnoj potrebi koji su korisnici naših socijalnih usluga“ – rekao je Župan.

Na sličan način Ledu je na donaciji zahvalio i Goran Roić, ravnatelj Klinike za dječje bolesti Zagreb u Klaićevoj, naglašavajući kako se u ime Klinike, djelatnika, malih pacijenata i njihovih roditelja Ledu želi i osobno zahvaliti na donaciji proizvoda. „U trenucima borbe protiv pandemije korona virusom te u tijeku obnove potresom nastalih oštećenja, izuzetno cijenimo Vašu gestu podrške i pomoći“– rekao je Roić.

You may also read!

Gordana Picek

dm i Biobaza za unapređenje ženskog zdravlja – osigurana donacija od 24 tisuće kuna za KBC Zagreb

U četvrtak, 28. svibnja, dm i Biobaza predali su donaciju od 24.276 kuna Udruzi P.I.N.K. – life koja je

Read More...
turizam

HUT: Dodatna liberalizacija prelaska granica i uvođenje aplikacije za turiste važan su poticaj za sezonu

Vlada je odlukom o liberalizaciji prelaska granica s najviše razine poslala jasnu poruku da je Hrvatska turistički otvorena što

Read More...
stulic

SSSH i STH predsjedniku Vlade RH: Očekujemo da štitite i provodite zakone, a ne da imate razumijevanja za one koji ih krše

Nastavno na Odluku Stožera civilne zaštite RH o ukidanju zabrane rada trgovina nedjeljom, Savez samostalnih sindikata Hrvatske i Sindikat

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.