Ledo predstavio najnoviji sladoled – neodoljivi King Temptation

In Promocije / novi proizvodi
King Temptation

U prostoru gourmet bar Basta jučer je predstavljen najnoviji član velike King obitelji – King Temptation. Riječ je o premium sladoledu vrhunske kvalitete čiju zamamnu kombinaciju okusa čine samo najbolji sastojci.

Novi King Temptation je krem sladoled profinjenog okusa koji svaki trenutak čini posebnim zahvaljujući ukusnoj kombinaciji bijele kreme i karamele. Okrunjen spojem bijele kreme s mekanom jezgrom od karamele u sredini, King Temptation sinonim je za neodoljivo i raskošno sladoledno iskustvo. Okupljene na predstavljanju oduševili su i preljev okusa vafla te hrskavi preljev od mliječne čokolade s komadićima lješnjaka.

„King je već dugo jedan od najomiljenijih sladoleda naših potrošača pa smo im ovoga puta htjeli pripremiti nešto zaista posebno. Budući da Ledo kontinuirano ulaže u razvoj novih proizvoda i upravo su inovacije ono što prepoznaju i naši brojni potrošači, King Temptation kojeg predstavljamo večeras nova je priča. Osim što pruža, kako mu i ime kaže, zamamnu kombinaciju okusa, ovo je već naš treći King po redu kojeg odlikuje mekana jezgra koja daje novi doživljaj prilikom konzumacije. Ponosni smo na novi King i sigurni smo da će oduševiti svakoga tko ga proba“, izjavila je Antonija Ivanković, marketing managerica za sladolede.

Kraljevskom tretmanu uz King Temptation prepustile su se i brojne poznate osobe među kojima su televizijske voditeljice Marijana Batinić i Mia Kovačić, radijska voditeljica Tatjana Jurić, bivša manekenka Tatjana Dragović te pjevač Vlaho Arbulić i pjevačica Indira Levak, dizajnerica Matija Vuica, chef Marko Palfi, producent Viktor Drago te blogerice Ella Dvornik i Maša Zibar.

Uz kratku koreografiju, goste je zabavljala plesna skupina Tala, a nakon uživanja u degustiranju profinjenih okusa novog King sladoleda atmosferu su dodatno podigli Ivan Dečak i grupa Vatra.

King već više od 20 godina biraju ljubitelji vrhunskih užitaka i hedonisti u vječnoj potrazi za novim, savršenim okusima. Iako se okusi tijekom godina mijenjaju, ono što je svim King sladoledima zajedničko može se okarakterizirati u svega par riječi – kraljevski sladoled božanstvenog okusa sa sastojcima premium kvalitete. Ne zove se King uzalud – kralj užitka!

You may also read!

Cyber Week Tel Aviv

Hrvatske tvrtke na konferenciji o kibernetičkoj sigurnosti

Više od 500 milijardi eura štete na svjetskoj razini Digitalna ekonomija raste sedam puta brže od ostatka gospodarstva, a do

Read More...
Kurtalj

Novi podrumi za još bolja vina i „Šampeke“

Južne padine Plešivice idealne su za vinogorja na kojima se uzgajaju brojna kvalitetna vina, a mnogi vjeruju kako vinova

Read More...
1-Alen Kajmović i Darko Horvat

Stipendije od 2.800 kuna, dodatne pogodnosti i siguran posao budućim mesarima u Grupi Pivac

Mjesečna stipendija od 2.800 kuna, besplatni udžbenici, naknada za rad na praksi, mogućnost rada za vrijeme školskih praznika, besplatan

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.