Ledo: Quattro Buenissimo – četiri razloga za sreću

1-Quattro Buenissimo

Ledo je pripremio novu, senzacionalnu Quattro kombinaciju – Quattro Buenissimo. Fini vafl, neodoljiva lješnjak krema, ukusna bijela čokolada i jedinstvena mliječna čokolada združeni u savršen sladoledni spoj, četiri su čista razloga za sreću. Quattro je sinonim za najfinije kombinacije sladoleda koje trenutno podižu raspoloženje, a uz Buenissimo ćete stvarno uživati.

Sladoled je dodatno obogaćen preljevom od čokolade, a za potpuni dojam posut je komadićima vafla u mliječnoj čokoladi koji se tope u ustima. Zvuči primamljivo, zar ne?

Tajna prepoznatljive Quattro kvalitete je jedinstven spoj više različitih okusa. Pa tako i novi Buenissimo ispunjava slatke želje cijeloj obitelj jer uz njega svatko može pronaći svoj najdraži okus ili kombinaciju koja stvara nezaboravne trenutke uživanja. Što je najbolje, u Quattru možete uživati tijekom cijele godine, a zbog brojnih sladolednih mogućnosti budite sigurni da vam nikada neće biti dosta.

Uz bogatu i raznoliku ponudu Quattro sladoleda možete slagati raznolike ukusne varijante koje će zadovoljiti sve apetite. Zasladit će vas i novi Quattro Buenissimo stoga požurite u Ledo škrinje i saznajte zašto je buenissimo.

Pročitajte još vijesti!

Čedomir Momčilović, Udruga trgovaca Sjever Plus i Marko Malić, Velpro

Velpro potpisao ugovor o suradnji s Udrugom trgovaca Sjever Plus

Suradnja između najveće hrvatske veleprodajne mreže i udruge malih trgovaca donosi obostrane pogodnosti i predstavlja korak dalje u nastavku

Read More...
Valamar Argosy Hotel

Nova Valamarova investicija u Dubrovniku

Dubrovački hotel Valamar Argosy 4* u novu sezonu ušao je s višom kvalitetom usluge te se na tržištu pozicionira

Read More...
Probavni enzimi_hidracija

Poražavajuće prehrambene navike Hrvata

Ljeti je važno brinuti o hidraciji organizma i konzumiranju lako probavljivih namirnica, no što ako je probava otežana zbog

Read More...

Komentiraj:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Skoči do alatne trake