Lidl Hrvatska i Hrvatski Caritas u zajedničkoj akciji – dosad prikupljeno 30.000 proizvoda za pomoć siromašnima

In DOP
Lidl Hrvatska i Hrvatski Caritas_Pomagati je lako

Humanitarna akcija traje do 31.12. u svim Lidlovim trgovinama.

Trgovački lanac Lidl Hrvatska i Hrvatski Caritas šestu godinu zaredom organiziraju veliku humanitarnu akciju „Pomagati je lako!“ koja se i ove godine provodi na nacionalnoj razini i pomaže velikom broju siromašnih obitelji i pojedinaca. Ove su godine iz Pule pozvali građane Hrvatske da se uključe u akciju koja pomaže najsiromašnijima, i to u razdoblju od 3. studenoga do 31. prosinca 2016., uključujući sve Lidlove trgovine i sve nad/biskupijske Caritase.

Na danas održanoj konferenciji za medije objavljeno je da je u ovoj hvalevrijednoj akciji do sada prikupljeno oko 30.000 proizvoda. Sada već tradicionalno, Lidl Hrvatska je ovom prilikom dodatno uručio donaciju u proizvodima, u vrijednosti od 100.000 kuna, usmjerenu korisnicima Crkvenih pučkih kuhinja i prihvatilištima za beskućnike, kako bi i njihovi blagdani bili što ljepši.

1-Lidl Hrvatska i Hrvatski Caritas_Pomagati je lakoLidlovi kupci još jednom su pokazali iznimnu osjetljivost prema socijalno najugroženijim građanima. Ovo je dokaz da nekad i najmanja gesta koju napravimo za naše bližnje može napraviti razliku i pokrenuti promjenu. Naši su kupci, odvajajući onoliko koliko mogu i ostavljajući proizvode u košarama u trgovinama, zaista promijenili svakodnevicu najpotrebitijim sugrađanima – hvala im na njihovu nesebičnom doprinosu. Dodatnom donacijom od 100.000 kuna želimo doprinijeti što ugodnijim blagdanima onima kojima je pomoć dobrodošla“ – izjavila je Marina Dijaković, voditeljica Sektora korporativnih komunikacija Lidla Hrvatska.

Osim voditeljice Sektora korporativnih komunikacija Lidla Hrvatska Marine Dijaković, prisutnima se s rezultatima i uspješnosti provođenja ovogodišnje akcije „Pomagati je lako!“ obratio ravnatelj Hrvatskog Caritasa mons. Fabijan Svalina, ravnatelj Caritasa Đakovačko-osječke nadbiskupije Drago Tukara i tajnik Caritasa Zagrebačke nadbiskupije Zvonko Erceg. Događaj je vodio glasnogovornik Hrvatske biskupske konferencije Zvonimir Ancić.

Lidl je podržao i Caritasovu akciju „Za 1000 radosti” – humanitarnu prodaju božićnih drvaca, donirajući ih SOS Dječjem selu Hrvatska, kako bi svaka kuća u SOS Dječjem selu Ladimirevci i Lekenik dobila božićno drvce. U akciju „Pomagati je lako!“ može se uključiti sve do 31. prosinca 2016. godine, i to kupnjom namirnica i potrepština u svim Lidlovim trgovinama te odlaganjem u za to predviđene košare.

You may also read!

1-Valamar Collection Isabella Resort

Valamar Riviera lansirala novu web stranicu dobarposaouvalamaru.com

Na novoj web stranici dostupne su sve informacije o Valamaru kao TOP Poslodavcu, otvorenim radnim mjestima, uvjetima rada, napredovanju,

Read More...
Franck

Na 30. Plava Laguna Croatia Openu Umag održane kvalifikacije za Franck regionalno barističko natjecanje

Deset najboljih barista iz Hrvatske, Slovenije i Bosne i Hercegovine dobit će priliku pokazati svoje vještine na natjecanju za

Read More...
jump

Nastavlja se humanitarna priča milenijskog skoka dm-a: tri skoka sa zadarske rive za djecu s poteškoćama u razvoju

Trinaesti dm millennium jump održat će se u subotu, 27. srpnja, na zadarskoj rivi, najavili su organizatori na konferenciji

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.