Ljeto na Zrinjevcu doživjelo svoj vrhunac

In Iz zemlje
Violinmusic4all

Detour u pratnji gluhih violinista rasplesao posjetitelje Zrinjevačkog parka

Subotnje veče tradicionalno je rezervirano za dobru zabavu koju su brojni posjetitelji Ljeta na Zrinjevcu imali prilike osjetiti ovog vikenda. Grupa Detour u pratnji gluhih violinista iz projekta Violinmusic4all s pravom je postavljena kao centralni događaj i vrhunac ovogodišnje manifestacije u najljepšem zagrebačkom parku.

Bez tebe, Zaljubila sam se, Tvoje lice se promjenilo, Skrivena i drugi hitovi ovog benda, rasplesali su posjetitelje, ali i zaintrigirali radi posve drugačije izvedbe. Ovog puta svirali su u pratnji zvuka violina u izvedbi gluhih violinistica Lemary Vuletić i Martine Marić, sestara Đurđice Šakić i Ivane Feljan, a pod vodstvom Renate Novoselac, autorice jedinstvene metode kojom gluhi uče svrati violonu – Violinmusic4all.

„Osjećamo neopisivo zadovoljstvo zbog nastupa s gluhim violinisticama iz Violinmusic4all. Njihova pratnja oplemenila je naše skladbe, kako u glazbenom tako i emotivnom smislu. Podržavamo ih svim srcem i veselimo se daljnjem zajedničkom radu i prijateljstvu“, izjavio je Nenad Borgudan, autor i frontmen benda Detour.

Iako se radilo o centralnom događaju, Ljeto na Zrinjevcu nastavlja jednakim žarom.

Ako još uvijek niste, svakako navratite, zabavite se, rashladite i okrijepite uz raznoliki, cjelodnevni festivalski program koji kroz tri festivalske zone traje sve do 4. kolovoza.

Predahnite u chill zoni gdje možete aktivirati i virtualna krila fotografirajući se u jedinstvenoj krletci. Najmlađi se mogu zabaviti u kids corneru uz edukativno kreativne radionie i sportske aktivnosti, a za sportski vikend corner su zaduženi Mario Valentić i MNK Dinamo Futsal.

Možete uživati u autohtonim istarskim delicijama, laganim voćnim obrocima, počastiti se koktelima vrhunskih koktel majstora i na kraju dana zaplesati i opustiti se uz glazbeni program. Osjetite duplu glazbenu poslasticu u utorak 30. srpnja kada će vas zagrijati Elma Burić uz pratnju klavira, a nakon nje, u glazbeni se paviljon useljava Franka Batelić. Smijte se uz Vlatka Štampara i Aleksa Curaća Šarića (31. srpnja), plešite uz DJ-a Maria Palmera (1. kolovoza), Bang Bang (2. kolovoza), te Ivan Jelić kvartet (3. kolovoza) i Apokalipso (5. kolovoza).

Pogledajte program Ljeta na Zrinjevcu i budite dijelom ovog događaja uz nezaboravnu ljetnu atmosferu u zelenoj oazi u centru grada.

You may also read!

HTZ promovira nautički turizam na devet europskih tržišta

HTZ promovira nautički turizam na devet europskih tržišta

Hrvatska turistička zajednica (HTZ) počela je kampanju za nautički turizam koju će provoditi do kraja godine na devet europskih

Read More...
JYSK

JYSK u Hrvatskoj ostvario 535,4 milijuna kuna prometa

Maloprodajni lanac JYSK u Hrvatskoj je u svojoj fiskalnoj godini, koja traje od 1. rujna 2018. do 31. kolovoza

Read More...
Spoj hrvatske kulture i turizma sve atraktivniji svjetskom tržištu

Spoj hrvatske kulture i turizma sve atraktivniji svjetskom tržištu

„Međuresorno povezivanje i komunikacija preduvjet su za uspješan spoj kulture i turizma. Napori oko Akcijskog plana za razvoj kulturnog

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.