Maistra zapošljava 150 novih djelatnika u rovinjskom hotelu Amarin

Hotel Amarin_soba

S ciljem pronalaženja i zapošljavanja kvalitetnog i stručnog kadra, Maistra je ove godine odlučila pokrenuti, za hrvatske okvire, inovativan način privlačenja potencijalnih djelatnika i predstavljanja kompanije i njenog najnovijeg turističkog proizvoda. U utorak, 28. veljače, od 11 do 18 sati, održat će se Dan otvorenih intervjua u obiteljskom hotelu Amarin u Rovinju, otvorenom prošle godine.

Dan otvorenih intervjua jedinstvena je prilika za sve one u potrazi za poslom u turizmu. Omogućuje potencijalnim zaposlenicima da iz prve ruke, kroz razgovor s različitim profilom zanimanja iz hotela (recepcionara, kuhara, konobara, sobarice, animatora…) dobiju potrebne informacije vezane za uvjete i način rada na određenom ranom mjestu. Kandidati će potom proći selekcijski postupak Mastrinih stručnjaka. Ukoliko zadovolje i postanu dio tima hotela Amarin, pruža im se mogućnost rada tijekom cijele godine, nezamjenjivo iskustvo rada u profesionalnom, poticajnom i stručnom okruženju kao i mogućnost daljnjeg napredovanja.

Maistra je vodeća hotelijerska kompanija u Hrvatskoj i posluje u sastavu Adris grupe. Njena tržišna pozicija i prepoznatljivost uvelike je rezultat i kvalitete i zalaganja zaposlenika. „Otvaramo vrata proaktivnim i ambicioznim osobama spremnim na rad u dinamičnom okruženju, željnim novih znanja i usmjerenim na postizanje najboljih rezultata. Maistra kao jedna od vodećih hotelskih kompanija koja je u svoj proizvod do sada uložila oko 3 milijardi kuna, prepoznata je kao poželjan poslodavac koji iz godine u godinu otvara nova radna mjesta i sustavno provodi edukaciju svojih zaposlenika“, poručuju iz tvrtke.

Na razini tvrtke, Maistra ove godine ukupno planira zaposliti 2.500 sezonskih radnika, najvećim dijelom za poslove u domaćinstvu, restoranu, kuhinji, animaciji, sportu i na recepciji. U odnosu na prošlu godinu, to je oko 300 radnih mjesta više što je u skladu s većim obimom posla u predsezoni ove godine ali i potrebom za zapošljavanjem novih djelatnika u nedavno otvorenom obiteljskom hotelu Amarin u Rovinju.

Iako najveći broj djelatnika dolazi upravo iz Istre, Maistra organizira i plaća smještaj svim radnicima kojima je isti potreban. Jednako tako, svi radnici imaju pravo na topli obrok te naknadu za prijevoz na posao. Ova prava dodaci su na plaću.

Tijekom cijele godine tvrtka provodi programe kojima se omogućuje dodatan razvoj za sve kategorije zaposlenika, od menadžmenta do sezonskih radnika te na taj način potiče stalan razvoj u profesionalnim znanjima, komunikacijskim, prodajnim i upravljačkim vještinama kao i sve oblike osobnog rasta i razvoja.

Na Dan otvorenih intervjua bit će organiziran poseban prijevoz od autobusnog kolodvora u Rovinju do hotela Amarin s polaskom u 12:00 i 16:00 sati.

Pročitajte još vijesti!

1-SOS mama, Zoran Relić(direktor SOS Dječjeg sela Ladimirevci) i Marija Franić(glasnogovornica Kauflanda)

Kaufland Hrvatska pomogao u opremanju SOS kuće Dunja

Kaufland Hrvatska još je jednom potvrdio svoju vjernost te donacijom od 20.000 kuna pomogao u opremanju SOS kuće Dunja.

Read More...
Franck Cappuccino

Okusi i mirisi ljeta u šalici ledenog Franck cappuccina

Kao dugogodišnji sponzor i partner turnira, Franck je i ove godine službena kava Plava laguna Croatia Opena u Umagu.

Read More...
1-Hrvoje Stojic, Zdenko Adrovic

HUB Izgledi: Agrokor neće ugroziti rast, ali veliki problemi ostaju

Glavni ekonomisti banaka objavili prosječna gospodarska očekivanja za 2017. Ekonomisti navode da ćemo zaostajati u rastu za drugim SIE

Read More...

Komentiraj:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Prijavite se na naš newsletter!