Marina Stupar nova je direktorica Mire a.d. Prijedor

In Karijere
stupar

Na sjednici Upravnog odbora Mire a.d. Prijedor, članice Kraš Grupe, novom je direktoricom Društva imenovana Marina Stupar, dosadašnja pomoćnica direktorice Društva.

Na toj je poziciji bila od siječnja 2016., a prethodno je bila direktorica Sektora kadrovskih, općih i pravnih poslova. Dosadašnja direktorica Društva i članica Upravnog odbora Marica Vidaković povlači se s tih pozicija, no u Kraš Grupi nastavlja s radom na poziciji savjetnice predsjednika Uprave.

„Čestitam kolegici Stupar na imenovanju i uvjeren sam da će uspješno nastaviti voditi Miru a.d. Prijedor ususret novim poslovnim izazovima koji su pred nama. Zahvaljujem Marici Vidaković na velikom doprinosu u razvoju Mire u modernu kompaniju kakvu danas poznajemo i drago mi je da će i dalje svoje znanje i iskustvo dijeliti s vodstvom Kraša na dobrobit cijele Grupe“, izjavio je Slavko Ledić, predsjednik Upravnog odbora Mire a.d. Prijedor.

„Zahvaljujem Upravnom odboru na povjerenju koje su mi ukazali ovim imenovanjem. Nova je funkcija za mene velika čast i odgovornost te s ponosom gledam u budućnost Mire koju ćemo zajedničkim snagama nastaviti graditi kao uspješnu i modernu kompaniju. Na temelju dugogodišnje tradicije, vrhunske kvalitete i snažnog kolektiva i dalje ćemo stvarati nove vrijednosti i uveseljavati potrošače u Hrvatskoj i BiH, zemljama u okruženju, ali i diljem svijeta“, izjavila je Marina Stupar, nova direktorica Mire a.d. Prijedor.

Mira je vodeći proizvođač konditorskih proizvoda s primarnom proizvodnjom keksa i vafla u Bosni i Hercegovini koji 80 posto proizvoda izvozi u zemlje regije, Europske unije te Sjedinjenje Američke Države, Kanadu, Australiju i Saudijsku Arabiju. Kompanija je prošle godine poslovala pozitivno unatoč svim izazovima i otežanim uvjetima rada, s rastom plaća te ispunjenim planom proizvodnje.

Protekla će godina u Miri biti upamćena i po realizaciji jednog od značajnijih i većih projekata, puštanja u rad nove linije za proizvodnju u okviru investicije ukupne vrijednosti od 1,6 milijuna eura. Investicija je obuhvatila nabavku jedne od najmodernijih oprema za cijelu liniju, što uključuje strojeve za samu izradu tijesta, oblikovanje i finalnu obradu kao i pakiranje keksa te tako stvara mogućnost plasiranja novih proizvoda na tržište. Uz daljnje investicije, ulaganja u razvoj i radnička prava, u 2021. godini fokus nove Uprave bit će na preseljenju cjelokupne proizvodnje u proizvodni pogon na Svalama, čime će se stvoriti uvjeti za daljnji razvoj, modernizaciju i povećanje poslovanja.

You may also read!

Podravka

Rezultati poslovanja Grupe Podravka za 2020. godinu

Unatoč krizi uzrokovanoj koronavirusom Grupa Podravka sačuvala stabilnost i ostvarila rast Ostvarena je neto dobit u iznosu od 248,9

Read More...
wall

Svjetske burze oštro pale, ulagači se plaše inflacije

Na svjetskim su burzama prošloga tjedna cijene dionica oštro pale, što je posljedica pritiska na tehnološki sektor i strahovanja

Read More...
radnik

Povećan broj poginulih radnika na radnom mjestu

U Hrvatskoj je u posljednje tri godine povećan broj poginulih radnika na radnom mjestu, posebice u građevinarstvu, gdje se

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.