Mario Radić predsjednik Nadzornog odbora Peveca

pevec

Nadzorni odbor (NO) Peveca za predsjednika je izabrao Marija Radića, dok je dosadašnji predsjednik Željko Mandić postao njegov zamjenik, pa Nadzorni odbor sada djeluje u punom sastavu, izvijestili su u srijedu iz tog trgovačkog lanca.

Glavna skupština Peveca, održana početkom kolovoza, izabrala je Marija Radića za nedostajućeg člana Nadzornog odbora.

Imenovanjem Radića za predsjednika Nadzornog odbora konsolidirana je struktura organa kompanije kojoj predstoji snažnija ekspanzija te širenje prodajne mreže, ističu iz Peveca u današnjem priopćenju. Radić je poduzetnik je s respektabilnim iskustvom, jedan od dvojice osnivača tvrtke Dicentra d.o.o. iz Osijeka koja je s najvećim paketom dionica imatelj kvalificiranog udjela u temeljnom kapitalu Peveca. Osim toga, Mario Radić suosnivač je i društava Filir d.o.o. te BOBI Snacks d.o.o., navodi se u priopćenju.

Po posljednjim podacima Središnjeg klirinško depozitarnog društva, Dicentra drži 23,68 posto dionica Peveca.

Osim kontrole vođenja poslova Uprave, Nadzorni odbor će koristeći svoju savjetodavnu funkciju u suradnji s Upravom Peveca svojim djelovanjem utjecati na novu poslovnu politiku radi osiguranja stabilnosti kompanije i zaštite interesa svih dioničara, izjava je Radića koja se prenosi u priopćenju Peveca. (H)

Pročitajte još vijesti!

Goran Vrucinic_Olaf Koch

Predsjednik Uprave METRO-a Olaf Koch posjetio Hrvatsku

Digitalizacija i dostava temelji razvoja HoReCa sektora Olaf Koch, predsjednik Uprave tvrtke METRO AG koja posluje u 35 zemalja,

Read More...
maric

Hrvatski bankarski sustav je stabilan i održiv

Hrvatski bankarski sustav je iznimno stabilan i likvidan, a izmjenama poreznih zakona vlada je dala bankama poticaj da aktivnije

Read More...
megaframe

Svaka 7. osoba u EU je nezavisni profesionalac

Europski forum nezavisnih profesionalaca (EFIP) objavio je ospežno istraživanje o porastu broja nezavisnih stručnjaka – freelancera unutar Europske unije.

Read More...

Komentiraj:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja