Mario Radić predsjednik Nadzornog odbora Peveca

pevec

Nadzorni odbor (NO) Peveca za predsjednika je izabrao Marija Radića, dok je dosadašnji predsjednik Željko Mandić postao njegov zamjenik, pa Nadzorni odbor sada djeluje u punom sastavu, izvijestili su u srijedu iz tog trgovačkog lanca.

Glavna skupština Peveca, održana početkom kolovoza, izabrala je Marija Radića za nedostajućeg člana Nadzornog odbora.

Imenovanjem Radića za predsjednika Nadzornog odbora konsolidirana je struktura organa kompanije kojoj predstoji snažnija ekspanzija te širenje prodajne mreže, ističu iz Peveca u današnjem priopćenju. Radić je poduzetnik je s respektabilnim iskustvom, jedan od dvojice osnivača tvrtke Dicentra d.o.o. iz Osijeka koja je s najvećim paketom dionica imatelj kvalificiranog udjela u temeljnom kapitalu Peveca. Osim toga, Mario Radić suosnivač je i društava Filir d.o.o. te BOBI Snacks d.o.o., navodi se u priopćenju.

Po posljednjim podacima Središnjeg klirinško depozitarnog društva, Dicentra drži 23,68 posto dionica Peveca.

Osim kontrole vođenja poslova Uprave, Nadzorni odbor će koristeći svoju savjetodavnu funkciju u suradnji s Upravom Peveca svojim djelovanjem utjecati na novu poslovnu politiku radi osiguranja stabilnosti kompanije i zaštite interesa svih dioničara, izjava je Radića koja se prenosi u priopćenju Peveca. (H)

Pročitajte još vijesti!

metro

METRO proširio suradnju s AZRRI-jem i ponudu mesa boškarina

Mario Mihelj i Duje Kanajet kuhali za kolege i vlasnike zagrebačkih restorana U utorak 19. lipnja, METRO Cash &

Read More...
podravka

Održan Dan polja pšenice

Podravka planira otkupiti 40.000 tona pšenice Podravka je i ove godine obilježila početak žetve pšenice organizacijom stručnog skupa „Dan

Read More...
ford

Volkswagen AG i Ford istražuju mogućnost strateškog saveza

Volkswagen i Ford istražuju strateški savez u svrhu poboljšanja poslovanja, jačanja konkurentnosti i bolje usluge kupcima Volkswagen AG i

Read More...

Komentiraj:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Skoči do alatne trake