Mario Radić predsjednik Nadzornog odbora Peveca

pevec

Nadzorni odbor (NO) Peveca za predsjednika je izabrao Marija Radića, dok je dosadašnji predsjednik Željko Mandić postao njegov zamjenik, pa Nadzorni odbor sada djeluje u punom sastavu, izvijestili su u srijedu iz tog trgovačkog lanca.

Glavna skupština Peveca, održana početkom kolovoza, izabrala je Marija Radića za nedostajućeg člana Nadzornog odbora.

Imenovanjem Radića za predsjednika Nadzornog odbora konsolidirana je struktura organa kompanije kojoj predstoji snažnija ekspanzija te širenje prodajne mreže, ističu iz Peveca u današnjem priopćenju. Radić je poduzetnik je s respektabilnim iskustvom, jedan od dvojice osnivača tvrtke Dicentra d.o.o. iz Osijeka koja je s najvećim paketom dionica imatelj kvalificiranog udjela u temeljnom kapitalu Peveca. Osim toga, Mario Radić suosnivač je i društava Filir d.o.o. te BOBI Snacks d.o.o., navodi se u priopćenju.

Po posljednjim podacima Središnjeg klirinško depozitarnog društva, Dicentra drži 23,68 posto dionica Peveca.

Osim kontrole vođenja poslova Uprave, Nadzorni odbor će koristeći svoju savjetodavnu funkciju u suradnji s Upravom Peveca svojim djelovanjem utjecati na novu poslovnu politiku radi osiguranja stabilnosti kompanije i zaštite interesa svih dioničara, izjava je Radića koja se prenosi u priopćenju Peveca. (H)

Pročitajte još vijesti!

SUDIONICI HRUSKO FORUM

5. HrUSKo Forum okupio korisnike SAP-a u Hrvatskoj

Nedavno je u hotelu Antunović održan peti po redu HrUSKo Forum okupivši više od 160 korisnika i partnera SAP-a

Read More...
1-Premium trajne salam

Premium trajne salame Croatica ujedinjuju najbolje okuse Hrvatske

Sve miriše na blagdane, obiteljska druženja i tradicionalne specijalitete. Blagdanska trpeza već dobiva svoje obrise i samo se čeka

Read More...
naff

Predstavljen brand kućanskih uređaja Neff

Gdje su nestala vrata? U showroom-u BSH kućanski uređaji d.o.o., predstavljen je nedavno brand kućanskih uređaja Neff pod spretnom

Read More...

Komentiraj:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Prijavite se na naš newsletter!