Max City je u tjedan dana posjetilo više od 100.000 posjetitelja

In Trgovina na malo
MaxCity

Od svečanog otvorenja, 8. studenog, prošlo je tek desetak dana, a shopping centrom već je prošetalo više od 100 000 posjetitelja.

Najveći trgovački centar u Istri, Max City, svoja je vrata otvorio na grandiozan način. Svečanom otvorenju nazočili su čelni ljudi trgovačkog centra, kao i zamjenik gradonačelnika Grada Pule, Robert Cvek, dok je brojne prisutne zabavljao Šajeta. No zabavi tu nije bio kraj, na dan otvorenja od 19 sati, sve posjetitelje centra zagrijali su i natjerali na ples ritmovi grupe Vatra.

Otvorenje je pratio i prigodan program kroz nekoliko dana, te je Max City ponudio nekoliko događaja koji su razveselili kako djecu tako i odrasle. U petak ujutro održana je dječja radionica Happy City gdje su se mališani opustili i igrali od 10 do 12 sati dok su roditelji mogli prošetati i upoznati ponudu shopping centra. U večernjem terminu održana je modna revija gjde su svoje nove jesen/zima kolecije predstavili neki od brendova kao što su CCC, Europa 92, Optika Anda, Sport Vision, ECCO, Intersport, Argentum i Zaks, Shooster, Watchcentar, Polleo Sport te Kopitarna. Za prekrasan ugođaj na reviji pobrinule su se i plesačice plesnog studija Sence & Dance iz Pule.

Subotnje jutro započelo je veselo uz pjesme i nastup Zbora Zaro te se nastavilo s dječjom modnom revijom. Preslatke male manekene i manekeni pokazali su nam osebujnu dječju ponudu Max Citya te su predstavili neke od brendova kao što su Ecco, Argentum i Zaks, Intersport, Magic Baby i Sport Vision. U subotnjem popodnevnom terminu od 17 do19 sati ponovno je organizirana dječja radionica Happy City. Nedjeljni program je također bio namijenjen djeci i trajao je od 10 do 12 i 30 sati gjde su mogli uživati u predstavi Graškolina i radionici.

Osim bogatog programa posjetitelje su privukli i brojni brendovi i trgovine koji su po prvi put u Istri kao što su H&M, CCC, Pull&Bear, Reserved, Sport Vision, Mango, Elipso, Bershka, Stradivarius, Mojito, Sinsay te brojne druge koje vam donose više od 100 različitih brendova. Posjetitelji su osim u shoppingu uživali u zabavi i opustili se, a sve na istom mjestu. Ugostiteljski objekti i dodatni sadržaji u ponudi, kao što je CineStar, kino s pet zvijezdice, doista čine kupovinu pravim užitkom. A da je tako govori i brojka od 100 000 posjetitelja u samo tjedan dana koliko je Max City otvoren.

Max City nudi sve za vaše svakodnevne, ali i izvanredne kupovine za posebne prigode s više od 60 trgovina. Lokacija u neposrednoj blizini pulskog šetališta Valkane i Lungomarea, nudi jedinstveni doživljaj ispijanja kave i uživanja u prekrasnoj prirodi.

You may also read!

Suradnja Hrvatske i Kine

Suradnja Hrvatske i Kine doživljava renesansu

„Odnosi Hrvatske i Kine u zadnjih nekoliko godina doživljavaju pravu renesansu. Prošlogodišnja trgovinska razmjena premašila je milijardu dolara, a

Read More...
Valamar će svake godine zasaditi 1,000 novih stabala

Valamar će svake godine zasaditi 1,000 novih stabala

Valamar Riviera pokreće inicijativu „1,000 stabala Valamara“, najveću zelenu inicijativu ovakvog tipa u hrvatskom turizmu. U sklopu inicijative Valamar

Read More...
Verso Altima grupa potpisala partnerski ugovor sa austrijskom tvrtkom Radar Cyber Security

Verso Altima grupa potpisala partnerski ugovor sa austrijskom tvrtkom Radar Cyber Security

Tvrtke Verso Altima grupa i Radar Cyber Security potpisale su u Zagrebu partnerski ugovor za područje informacijske i kibernetičke

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.