Max City je u tjedan dana posjetilo više od 100.000 posjetitelja

In Trgovina na malo
MaxCity

Od svečanog otvorenja, 8. studenog, prošlo je tek desetak dana, a shopping centrom već je prošetalo više od 100 000 posjetitelja.

Najveći trgovački centar u Istri, Max City, svoja je vrata otvorio na grandiozan način. Svečanom otvorenju nazočili su čelni ljudi trgovačkog centra, kao i zamjenik gradonačelnika Grada Pule, Robert Cvek, dok je brojne prisutne zabavljao Šajeta. No zabavi tu nije bio kraj, na dan otvorenja od 19 sati, sve posjetitelje centra zagrijali su i natjerali na ples ritmovi grupe Vatra.

Otvorenje je pratio i prigodan program kroz nekoliko dana, te je Max City ponudio nekoliko događaja koji su razveselili kako djecu tako i odrasle. U petak ujutro održana je dječja radionica Happy City gdje su se mališani opustili i igrali od 10 do 12 sati dok su roditelji mogli prošetati i upoznati ponudu shopping centra. U večernjem terminu održana je modna revija gjde su svoje nove jesen/zima kolecije predstavili neki od brendova kao što su CCC, Europa 92, Optika Anda, Sport Vision, ECCO, Intersport, Argentum i Zaks, Shooster, Watchcentar, Polleo Sport te Kopitarna. Za prekrasan ugođaj na reviji pobrinule su se i plesačice plesnog studija Sence & Dance iz Pule.

Subotnje jutro započelo je veselo uz pjesme i nastup Zbora Zaro te se nastavilo s dječjom modnom revijom. Preslatke male manekene i manekeni pokazali su nam osebujnu dječju ponudu Max Citya te su predstavili neke od brendova kao što su Ecco, Argentum i Zaks, Intersport, Magic Baby i Sport Vision. U subotnjem popodnevnom terminu od 17 do19 sati ponovno je organizirana dječja radionica Happy City. Nedjeljni program je također bio namijenjen djeci i trajao je od 10 do 12 i 30 sati gjde su mogli uživati u predstavi Graškolina i radionici.

Osim bogatog programa posjetitelje su privukli i brojni brendovi i trgovine koji su po prvi put u Istri kao što su H&M, CCC, Pull&Bear, Reserved, Sport Vision, Mango, Elipso, Bershka, Stradivarius, Mojito, Sinsay te brojne druge koje vam donose više od 100 različitih brendova. Posjetitelji su osim u shoppingu uživali u zabavi i opustili se, a sve na istom mjestu. Ugostiteljski objekti i dodatni sadržaji u ponudi, kao što je CineStar, kino s pet zvijezdice, doista čine kupovinu pravim užitkom. A da je tako govori i brojka od 100 000 posjetitelja u samo tjedan dana koliko je Max City otvoren.

Max City nudi sve za vaše svakodnevne, ali i izvanredne kupovine za posebne prigode s više od 60 trgovina. Lokacija u neposrednoj blizini pulskog šetališta Valkane i Lungomarea, nudi jedinstveni doživljaj ispijanja kave i uživanja u prekrasnoj prirodi.

You may also read!

IMR

Hrvatska je pristupanjem EU profitirala, ali nedovoljno

„Hrvatska je danas, šest godina nakon pristupanja EU, gospodarski znatno snažnija zemlja. O tome svjedoče svi pokazatelji, od povećane

Read More...
Zaher: Cijene nekretnina neprimjereno visoke

Zaher: Cijene nekretnina neprimjereno visoke

„Tržište nekretnina u Hrvatskoj raste, ali je visoko segmentirano, ponajprije prema lokaciji, a potom i prema vrstama i kvaliteti

Read More...
kupujmo hrv

Akcija Kupujmo hrvatsko u Splitu

Hrvatska gospodarska komora obilježit će 22. rođendan akcije Kupujmo hrvatsko, u Splitu gdje će 21. i 22. svibnja domaći

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.