Maxi Konzum Pitomača kupcima je otvorio svoja vrata

In Trgovina na malo
Konzum

Četvrta Konzumova prodavaonica u Virovitičko-podravskoj županiji na ukupnoj površini od 955m² donosi samoposlužnu pekarnicu, mesnicu, gastro i odjel voća i povrća te razne druge odjele.

Dugo očekivani Maxi Konzum otvoren je u samom centru Pitomače, na adresi Trg kralja Tomislava 20A na ukupnoj površini od 955m². Time je Virovitičko-požeška županija postala bogatija za četvrto Konzumovo prodajno mjesto koja će, osim kupcima iz Pitomače, biti na raspolaganju i građanima iz okolnih naselja poput Kloštara Podravskog, Podravskih Sesveta, Dinjevca, Grabrovnice, Kladare, Križnica, Male Črešnjevice, Otrovanca, Sedlarice, Starog Gradca, Starogradičkog Marofa, Turnašice i Velike Črešnjevice.

Kupci će svoju kupovinu moći obavljati od ponedjeljka do subote od 7.00 do 21.00 sat, a nedjeljom od 7.00 do 13.00 sati te će putem akcijskih letaka redovito biti obavješteni o nadolazećim akcijama.

Uz mesnicu s isključivo proizvodima vrhunske kvalitete, gastro odjel i odjel raznolikog voća i povrća te samoposlužnu pekarnicu s dnevno svježim kruhom, pecivima i drugim pekarskim proizvodima, kupci na raspolaganju imaju i parking s ukupno 60 parkirnih mjesta od kojih su 4 predviđena za invalide.

„Odlučili smo se na otvaranje Konzuma u Pitomači jer svim našim kupcima iz različitih dijelova Hrvatske želimo omogućiti dostupnost više od 6.000 raznovrsnih i kvalitetnih artikala uključujući svježe voće, povrće i pekarske proizvode te vrhunsko meso po pristupačnim cijenama. Osim što smo građanima iz Virovitičko-požeške županije proširili mogućnosti izbora, zadovoljan sam što smo za njih 15 mogli osigurati i radno mjesto“, izjavio je Tomislav Kramarić, član Uprave Konzuma.

You may also read!

tesla

Uskoro kreće međunarodni kamp za mlade: „Tesline inovacije – svjetske inspiracije”

Cilj projekta “Tesla i mi – TIM” međunarodni kamp za mlade s tehničkom i poduzetničkom idejom pod sloganom „Tesline

Read More...
porec

Jadran je ozbiljno ugrožen, ali inovacije bi mogle pomoći u njegovoj zaštiti

Na Međunarodnom inovacijskom samitu koji se u sklopu projekta Innovamare održava online od 28. do 30. listopada svjetski priznati

Read More...
Prodavaonica dm-a

dm nagradio djelatnike za rad u izvanrednim okolnostima

U znak zahvalnosti za iznimno velik trud i angažman u zahtjevnim i nepredvidivim uvjetima koji su posljedica epidemije koronavirusa,

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.