METRO će u sklopu „Dana mojeg poslovanja“ promovirati tisuće neovisnih poduzetnika

In Konferencije / savjetovanja
METRO će u sklopu „Dana mojeg poslovanja“ promovirati tisuće neovisnih poduzetnika

METRO je u utorak, 18. lipnja, u zagrebačkoj Fabrici okupio partnere kako bi im predstavio četvrto izdanje „Dana mojeg poslovanja“ – inicijative putem koje METRO podržava male i srednje poduzetnike u promociji njihovih poslovanja.

„Dan mojeg poslovanja“, internacionalni dan malih i srednjih poduzetnika, tradicionalno se održava drugog utorka u mjesecu listopadu, a ove godine će se obilježiti 8. listopada. Mali i srednji poduzetnici će u sklopu inicijative ponovo putem internetske platforme dan-mojeg-poslovanja.hr moći besplatno promovirati posebne ponude kako bi privukli što više novih gostiju i kupaca.

„Kao partner malih i srednjih poduzetnika, METRO želi doprinijeti razvoju njihovog poslovanja i podići svijest o njihovoj gospodarskoj važnosti. U sklopu „Dana mojeg poslovanja“, METRO će i ove godine besplatno promovirati posebne ponude malih i srednjih trgovaca, ugostitelja, frizera i svih poduzetnika koji žele zadržati stare, a privući nove goste i kupce velikim porcijama, popustima ili posebnim uslugama“ – izjavio je Tomislav Kostanjevac, voditelj za HoReCa digitalne platforme tvrtke METRO Cash & Carry Hrvatska.

METRO je na predstavljanju inicijative okupljene uzvanike upoznao i s rezultatima međunarodnog istraživanja provedenog povodom obilježavanja „Dana mojeg poslovanja“, koji su pokazali kako građani prepoznaju trud i doprinos poduzetnika, no smatraju kako njihovo poslovanje nije dovoljno vidljivo. Čak 75 posto ispitanika smatra kako su oglasi neovisnih poduzetnika slabo primjetni, dok 2/3 njih smatra da neovisni poduzetnici nemaju online vidljivost.

U posljednjem izdanju „Dana mojeg poslovanja“, METRO je uspješno promovirao posebne ponude više od 3.000 malih i srednjih poduzetnika u Hrvatskoj te 350.000 poduzetnika globalno.

You may also read!

1-Valamar Collection Isabella Resort

Valamar Riviera lansirala novu web stranicu dobarposaouvalamaru.com

Na novoj web stranici dostupne su sve informacije o Valamaru kao TOP Poslodavcu, otvorenim radnim mjestima, uvjetima rada, napredovanju,

Read More...
Franck

Na 30. Plava Laguna Croatia Openu Umag održane kvalifikacije za Franck regionalno barističko natjecanje

Deset najboljih barista iz Hrvatske, Slovenije i Bosne i Hercegovine dobit će priliku pokazati svoje vještine na natjecanju za

Read More...
jump

Nastavlja se humanitarna priča milenijskog skoka dm-a: tri skoka sa zadarske rive za djecu s poteškoćama u razvoju

Trinaesti dm millennium jump održat će se u subotu, 27. srpnja, na zadarskoj rivi, najavili su organizatori na konferenciji

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.