METRO proširio suradnju s hrvatskim proizvođačima craft piva

In Trgovina na veliko
Craft pivo

Craft pivoMETRO je proširio suradnju s hrvatskim proizvođačima craft piva te je na police svojih centara uvrstio craft pive Pale Ale i Neon Stout pivovare Varionica, pivo Red Baron koje proizvodi Air Craft Brewery te craft pive ABA i LELA 5th Element.

Uz više od 100 različitih etiketa svjetskih i hrvatskih proizvođača piva, u centrima METRO Cash & Carryja moguće je pronaći i 20 etiketa hrvatskih craft pivovara, što na domaćem tržištu predstavlja najširu ponudu proizvoda hrvatskih craft piva. Među proizvodima koje METRO nudi su i craft pive pivovare San Servolo te pivovara zaslužnih za razvoj craft pivarstva u Hrvatskoj: pivnica Medvedgrad i Zmajska pivovara.

“Zanatsko, craft pivarstvo trenutno je jedan od najbrže rastućih sektora u Hrvatskoj u proizvodnji pića. Ovaj način proizvodnje piva svojstven je malim, zanatskim pivovarama koje su u većinskom privatnom ili neovisnom vlasništvu.

Nastojimo okupiti što veći broj hrvatskih craft pivara kako bismo našim profesionalnim kupcima omogućili da prate trendove i razvijaju svoju ponudu i trenutačno METRO Cash &Carry ima najširu ponudu craft piva u Hrvatskoj”, izjavila je Ivana Petras, voditeljica kategorije pića i duhanskih proizvoda.

Craft pivovare odlikuje inovativan i kreativan pristup proizvodnji koji, ovisno o stilu i tehnikama proizvodnje, na tržište donosi proizvode jedinstvenih okusa i aroma.

Do sada je u sektoru craft pivarstva zabilježeno više od 25 različitih stilova proizvodnje. Zahvaljujući visokoj kvaliteti i posebnosti okusa, najpopularniji stilovi proizvodnje craft pive su Belgian Ale, Pale Ale, Porter i Stout, među kojima je najpoznatija ale pivo, prepoznatljivo po svojoj gustoći i slatkastom okusu.

You may also read!

wallstreet

Svjetske burze porasle, Fed najavio usporavanje tempa povećanja kamata

Na svjetskim su burzama cijene dionica prošloga tjedna porasle, što se ponajviše zahvaljuje porukama iz američke središnje banke da

Read More...
pravo na isključenje

Ipak u zakon pravo na isključenje

Jednosmjesečno e-savjetovanje sa javnošću o Nacrtu prijedloga zakona o izmjenama i dopunama Zakona o radu završilo je 11. kolovoza

Read More...
The Banker proglasio Erste banku najboljom bankom u Hrvatskoj

The Banker proglasio Erste banku najboljom bankom u Hrvatskoj

Na svečanoj dodjeli nagrada, koja se 1. prosinca 2022. održala u Londonu, ugledni međunarodni časopis iz grupe Financial Timesa

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design