Mg Mivela – saveznik u borbi sa stresom

In Zdravlje
mivela

Na danas održanom druženju u zelenilu Dubravkinog puta Mg Mivela je predstavila svoje dvije nove ambasadorice, Renatu Sopek i Eciju Ojdanić. Žene čija je svakodnevica ispunjena obavezama do posljednje sekunde, a osim toga izložene su i priličnim fizičkim naporima Mg Mivelu koriste kao saveznika u borbi protiv stresa.

Užurbani način života, brojne privatne obveze i pritisci na poslu pretvorili su stres u svakodnevicu mnogih od nas te ga je Svjetska zdravstvena organizacija, ne bez razloga, još prije dvadesetak godina proglasila svjetskom epidemijom. Iako stres kao prirodna reakcija tijela u manjim količinama djeluje stimulirajuće, dugotrajna izloženost može izazvati niz zdravstvenih tegoba i bolesti opasnih po život.

„U borbi protiv stresa osobito je važan magnezij, koji se ponekad naziva “antistresnim mineralom“ zbog njegove pozitivne uloge u brojnim metaboličkim funkcijama, povezanima s negativnim posljedicama stresa. Zbog lošijih prehrambenih navika, kojima je danas izložen veliki dio populacije, povećan je i rizik nedostatka magnezija u organizmu, pa voda koja sadrži magnezij postaje sve važnija. Posebno je zato zanimljiva i značajna Mg Mivela, gazirana prirodna mineralna voda koja u 1 litri praktički zadovoljava dnevne potrebe za magnezijem. Pijenjem Mg Mivele tijekom dana, uz neophodnu hidraciju, osigurava se i uravnotežen unos magnezija, neophodnog za vitalne tjelesne funkcije. Pored toga, Mg Mivela ima vrlo ugodan okus zahvaljujući karakterističnoj mineralnoj kompoziciji u kojoj je magnezij u bikarbonatnoj formi, a koja ujedno niti ne dovodi do laksativnog učinka.“ Izjavila je Mašenjka Katić, magistrica nutricionizma i prva certificirana somelijerka za vodu u Hrvatskoj.

Renata Sopek je istaknula kako puno trenira te osmišljava i sudjeluje u projektima vezanim uz tjelovježbu, pa uvijek naglašava važnost uravnotežene prehrane i njezinu nužnost u postizanju željenih rezultata.

„Pazim na prehranu, a zbog žestokih treninga i životnog tempa potrebna mi je i dodatna vitaminizacija. Mg Mivela je već dugo moj izbor, jer magnezij doprinosi opuštanju mišića i regeneraciji te umanjuje umor nakon treninga, a usput se pobrinem i za dovoljan unos tekućine“, izjavila je naša poznata promotorica zdravog života Renata Sopek.

Vodeći privatno kazalište, ali i aktivno se baveći glumom, redovitim treniranjem i trčanjem maratona te brigom za obitelj, Ecija Ojdanić zbilja ima raspored ispunjen do posljednje sekunde. „Ja sam jednostavno takav stresan tip osobe“, sa smiješkom govori Ecija i naglašava kako voli svojoj obitelji skuhati ručak, otići na sve potrebne sastanke, pripremati predstave, ali i svakodnevno barem sat vremena trenirati. „Kako bi moje tijelo izdržalo sve što sam zamislila potrebna mi je snaga, koju sam dobila bavljenjem sportom, ali moram brinuti i kako mu vratiti sve ono što tijelo potroši. Hidratacija mi je jako važna, a magnezij treba mojim mišićima kako bi se opustili i zato mi je Mg Mivela uvijek pri ruci i osigurava mi dovoljnu količinu magnezija. Moji mišići to svakako osjećaju“, izjavila je Ecija Ojdanić.

Litra Mg Mivele zadovoljava dnevnu potrebu za magnezijem, mineralom koji ima veliku ulogu u nizu metaboličkih procesa, a posebno je važna njegova uloga u borbi protiv stresa.

You may also read!

Poduzetnicima dodijeljeno 54 milijuna kuna u sklopu poziva IKT – faza II

Poduzetnicima dodijeljeno 54 milijuna kuna u sklopu poziva IKT – faza II

Ministar gospodarstva, poduzetništva i obrta Darko Horvat dodijelio je danas 168 Odluka o financiranju u sklopu Poziva „Poboljšanje konkurentnosti

Read More...
igre

Više od 50% prodaje igračaka odvija se u studenom i prosincu

Rezultati poslovanja poduzetnika u djelatnosti trgovine na malo igrama i igračkama u razdoblju od 2008. do 2018. godine. Više od

Read More...
Pevec

Isplata božićnice za sve Pevecove zaposlenike

Pevec, prvi hrvatski trgovački lanac, nakon jedne od najuspješnijih godina svojim će zaposlenicima osim već isplaćenih regresa i uskrsnice,

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.