Mnogobrojni hrvatski izlagači na bečkom sajmu turizma

In Sajmovi i izložbe
Bečki velesajam

Hrvatsku predstavlja 29 izlagača

Velika bečki sajam turizma „Ferien-Messe“ danas otvara svoja vrata. Na sajmu koji ostaje otvoren do nedjelje 15. siječnja, sudjelovat će 850 izlagača iz 80 zemalja od čeka čak 29 izlagača iz Hrvatske, kao što su Hrvatska turistička zajednica, Turističke zajednice gradova Zagreba i Splita, Nacionalni park Krka ili Jadrolinija. Među izlagačima ove su godine i 104 potpuno nova, kao primjerice Obala Slonovače ili Makao.

Organizatori očekuju oko 150.000 posjetitelja koji će moći informirati o svim temama vezano uz odmor, putovanja i slobodno vrijeme. Paralelno s bečkim sajmom turizma u prostorijama bečkog velesajma „Messe Wien“ održavaju se i sajam automobila „Vienna Autoshow“, „Bike Village Vienna“ te sajam hrane „Genussmesse“.

Zemlja partner ovogodišnjeg bečkog sajma je Poljska koja će se predstaviti na nekoliko lokacija, a u fokusu poljske prezentacije su sportovi na vodi, biciklizam, obilasci gradova i kulturna putovanja. U Beču će biti predstavljena i nova poljska biciklistička ruta pod nazivom “Green Velo” koja vodi kroz pet istočnopoljskih vojvodstva i mnoge nacionalne i prirodne parkove.

Beč je za regionalnog partnera ove godine odabrao susjednu pokrajinu Donju Austriju, čija je ciljna sakupina domaće tržište jer Austrijanci čine najveći dio turista u ovoj pokrajini.

Partnerska aviokompanija sajma Ferine-Messe već je tri godine najveća austrijska aviokompanija “Austrian Airlines”. AUA će predstaviti najpopularnije destinacije za godišnje odmore kao što su Grčka, Italija, Španjolska i Turska, ali i posve nove destinacije.

Novo na planu letenja je Los Angeles u koji će Austrian Airlines od 10. travnja iz Beča letjeti šest puta tjedno. AUA će osim toga predstaviti i novu liniju za Sejšele koja se uvodi u listopadu 2017., te linije za Mauricijus, Maldive, Havanu, Miami, Šri Lanku te Hong Kong i Šangaj.

You may also read!

Gari Capelli

U turizmu za sada bez minusa, ali uz blago zaustavljanje bukinga

U hrvatskom turizmu za sada ne osjećamo minuse zbog koronavirusa, ali je buking blago zaustavljen, što je bilo normalno

Read More...
atlantic

Atlantic Grupa lani povećala neto dobit za 60 posto

Atlantic Grupa je u 2019. ostvarila prihod od prodaje u iznosu od 5,43 milijarde kuna, što je 3,4 posto

Read More...
adris

Neto dobit Adris grupe 506 milijuna kuna

Adris grupa je u 2019. godini ostvarila neto dobit od 506 milijuna kuna, što je 13,4 posto više nego

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.