Na Obrtničkom i gospodarskom sajmu u Križevcima 230 izlagača

In Sajmovi i izložbe
krizevci

Obrtnički i gospodarski sajam Koprivničko-križevačke županije otvoren je u petak u Križevcima, a na njemu sudjeluje 230 izlagača iz Hrvatske i susjednih zemalja.

Tema sajma su EU-ovi fondovi za poduzetnike. Među ostali, bit će predstavljeni programi za dodjelu besplatnih potpora za poduzetnike u sklopu programa prekogranične suradnje Mađarska-Hrvatska, a održat će se i susreti mađarskih i hrvatskih gospodarstvenika.

U sklopu sajma odvijaju se Regionalni dani EU-ovih fondova, a održana je i rasprava o razvoju Križevaca kroz EU-ove fondove.

Gospodarski savjetnici iz 36 zemalja pri diplomatskim misijama u Hrvatskoj posjetili su u povodu održavanja sajma Visoko gospodarsko učilište i tvrtku S.C. – savjetovanje i usluge u Križevcima, a zatim i koprivničku Podravku.

Obrtnički i gospodarski sajam Koprivničko-križevačke županije održava se do nedjelje, 11. studenoga.

Zemlja partner je Mađarska, a županija partner Bjelovarsko-bilogorska županija. (H)

You may also read!

Kongres poduzetnica 2019

Četvrti po redu Kongres poduzetnica Hrvatske i regije okupit će više od 500 vlasnica tvrtki i obrta u hrvatskom glavnom gradu 08. 03. 2019.

Pripreme za četvrti po redu Kongres poduzetnica, koji će se kao najveće okupljanje žena u biznisu jugoistočne Europe održati

Read More...
perutnina-ptuj

Ukrajinskom MHP-u odobreno preuzimanje Perutnine Ptuj

Slovenska agencija za zaštitu tržišnog natjecanja (AVK) dala je suglasnost ukrajinskom holdingu MHP za preuzimanje Perutnine Ptuj te više

Read More...
konferencija hub

– Održana konferencija o poticanju suradnje između poslovnog i znanstvenog sektora

U organizaciji Hrvatske gospodarske komore i njemačkog partnera Steinbeis 2i GmbH, jučer je u Zagrebu, održana konferencija i radionica

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.